2777
2789
عنوان

پوست

233 بازدید | 39 پست

دوستای عزیزم من قبلا  هم تو تاپیک هام گفتم ک کارهای مراقبت پوستی توی سالن انجام میدم 

اگه پوستتون مشگلی داره برلم بفرستین تا ماسک مخصوصتونو بهتون بدم و در مقابلش شمام دعا کنید برای حل شدن مشگلم ❤

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای خدا خیرت بده الان داشتم بابت جوشای ک دراوردم حرص میخوردم

شما عکسشو بزار عزیزم 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟
سلام عزیزم من مدتیه اطراف چشام تیره شده بخاطر گریه زیاد و بدخوابی.چیکار باید بکنم؟

اول اینکه خواب توی تیرگی خیلی تاثیر داره سعی کنید شیوه خوابتون درست بشه 

ابلیمو و گوجه فرنگی رو قاطی کنید و روی تیرگی ها بزارید در هفته یکبار 

سیب زمینی خام رو توی اب برنج بزارید بعد نیم ساعت روی چشمها بزارید در هفته سه بار

ویتامین آ و ای یا بخورید یا روی تیرگی ها بمالید بعد نیم ساعت بشورید در هفته دو بار 

برای سفید شدن پوست راهکار دارین؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
برای سفید شدن پوست راهکار دارین؟ 

جوش شیرین و ابلیمو و زرد چوبه رو به حالت خمبر در بیارین رو ی منطقه بزارید البته نزدیک چشم نباشع ترجیحا