2777
2789
عنوان

پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 39 پست
هر روز بخور دادن ضرر نداره؟و بعد بخور چکار کنم

ن عزیزم نداره زیاد صورتتو نزدیک نکن و در حد ۵ دقیقه باشه میتونی توش اسطوخودوس نعنا هم استفاده کنی صورتتو خشک نکن تا خودش خشک یشه 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟
سلام برای جای جوش روی صورت چیکار باید کرد؟

جوانه گندم و ماست رو قاطی کنید روزی نیمساعت بزنید 

گلیسیرین هم هفته ای یکبار بمدت یکربع ماساژ بدین 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عکسو با فلش گرفتم و از نمای نزدیک  با این منافذ چیکار کنم ؟؟ با جوشام چیکار کنم اخه🤮 صور ...

چرکی که نیست؟ فقط قرمزه؟

من بعداز اصلاح جوش میزنم میگن با تیغ اصلاح مخصوص صورت اصلاح کنی دیگه جوش نمیزنی اینکار باعث زیاد ش ...

اصلا اینکارو نکنیا  

بعد از اصلاح یا ابلیمو بزن 

یا پوست خیار بزار نیم ساعت بمونه رو پوستت 

یا سفیده تخم مرغ بزن رو صورتت وقتی خشک شد با اب سرد بشور 

موقع اصلاح هم رو صورتت یکم کلیندامایسین بزن 

چرکی که نیست؟ فقط قرمزه؟

چرکی روی چونمه 🤦‍♀️🤦‍♀️ یکیشم رو پیشونیم 

اینام انقدر دستکاری کردم اینجوری قرمز شدن 😓😓

صورتم قبلا خیلی خوب بود فقط گاهی جوش میزدم 

الان هم لاغر شده هم کدر  هم جوش  

برای چاقی و سفید شدن پوست هم راه حل بده عزیزم 

من خیلی ماسک طبیعی دوس دارم و معمولا استفاده میکنم 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
چرکی روی چونمه 🤦‍♀️🤦‍♀️ یکیشم رو پیشونیم  اینام انقدر دستکاری کردم اینجوری قرمز شدن 😓😓 صو ...

روی جوش های چرکی کلیندامایسین روزی سه دفعه بزنید 

روی جوش های قرمز بتامتازون 

برای سفید شدن پوست ترکیب زرد چوبه و ابلیمو و گوجه خیلی خوبه شما خیلی کم این ماسکو استفاده کن ماهی یکبار 

برای چاقی صورت خوردن سیب زمینی و ماساژ با گلیسیرین 

روی جوش های چرکی کلیندامایسین روزی سه دفعه بزنید  روی جوش های قرمز بتامتازون  برای سفید ...

امیدوارم زود نتیجه بگیرم چون نمیتونم صورتمو اینجوری تحمل کنم 

مرسی عشقم وقت گذاشتی  ممنونم ازت ❤❤❤🙏🙏

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
ممنون از راهنماییتون  ببخشید چقدر طول میکشه تا اثرش رو ببینم؟

اگر خوب جواب بده دو ماه اگرنه ک بیشتر 

نا امبد نشو دوستم ادامش بدع مطمعن باش اثرش رو میبینی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز