لطفا تجربتونو بگین من بچه میخوام دیشب تومهمونی بدجور تنهابودیم من وشوهرم همش با حسرت نگاه بچه های یه زوج همسن خودمون میکردیم خدایا دیگه نمیکشیم ما منتظرا ...میگن توکربلا حاجتا به سمت حرم حضرت ابلفضل روانه میشه ...یا حضرت ابولفضل بحق تشنگی امام حسین و مصیبت پسر 6ماهش از خدابرا هرکی منتظره فرزند بخواه وواسطه شو.......لطفا دعا کنین تو این روز بزرگ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انشالا...اتفاقا دیروز سر دیگ نذری برای هرکی که بچه دار نمیشه دعا کردم.
ناامید نباشید.دیدم کسانی رو که با شفاعت امام حسین بچه دار شدن
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
دعا کنید داداشم برگرده سر زندگیش دلم براش خیلی تنگ شده دخترش بی قراری میکنه
چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
اگه از ته دلت بخوای و به صلاحتون باشه خدا خودش میده
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
استاتر ٧٢ تا شمع نذر کن اگه تا سال دیگه ب نییتت رسیدی اون ٧٢ شمع رو تو همین روز بخش کن به هر کی ک دادی بگو ب خواستت رسیدی اونم ٧٢ شمع رو سال بعدش روشن کنه بهش میگن شمع حاجت
انشااله ک دامت سبز شه
چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘