2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیخواد رژیم بگیری  صبح ناشتا عسل و سیاهدونه بخور صبحونه بخور برو ورزش یا پیاده روی بعد بیا یه ...

اینم همون رژیمه دیگه کم خوردن تو وعده های زیاد خیلی کمک میکنه

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
خوش به حالت مرسی عزیزم

خواهش میکنم ❤

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
واقعا تاثیر داره؟حتما این کاررو میکنم 

خیلی تاثیرداره حتما امتحان کن 

من خودمم دارم میخورم این ماه میخوام برم دکتر اقدام کنم برای بارداری 

ولی بخاطر کرونا نمیتونم برم پیاده روی از دخترم میترسم خدایی نکرده مریض بشه ولی خیلی کم میخورم 

بعضی روزا در حد یه وعده 

وزنمم کمه ها میخوام منم زود باردار بشم 

تنبلی تخمدان چه علت هایی دارد

علت های تنبلی تخمدان

از جمله عواملی که در چرخه ی هیپوفیزو تخمدان و رحم تداخل ایجاد می کند :

1)اضافه وزن و چاقی میتواند باعث افزایش هورمون استروژن و هورمون های مردانه شود.

2)عوامل ژنتیکی

3)استرس و اضطراب روحی

4)مشکلات دیابت و هورمون انسولین

5) بیماری های غده تیروئید

6)مشکلات غده فوق کلیه

7) تومورهای مغزی

8)بیماریهای عفونی ومیکروبی لگن ورحم

بعضی داروها با پروژسترون ها و هورمون های با دلایل شناخته شده و غیر شناخته شده دیگر میتواند باعث تداخل در عملکرد درست تخمدان شود

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
خیلی تاثیرداره حتما امتحان کن  من خودمم دارم میخورم این ماه میخوام برم دکتر اقدام کنم برای بار ...

منم والا فقط نهار میخورم بقیه وعده هام فقط‌ میوه ایشالا که جواب بگیریم❤

منم والا فقط نهار میخورم بقیه وعده هام فقط‌ میوه ایشالا که جواب بگیریم❤

امیدوارم عزیزم 

سعی کن سردیجات هم نخوری چیزای گرم بخور که گیرایی رحمت بیشتر بشه ،و میدونی که سردی برای تنبلی تخمدان سم 

مخصوصن روزای پری

امیدوارم عزیزم  سعی کن سردیجات هم نخوری چیزای گرم بخور که گیرایی رحمت بیشتر بشه ،و میدونی که س ...

اره من نمیدونستم سردیجات بده ماست و دوغ خیلی‌میخورم پریودامم کلا نا منظمه

درمان تنبلی تخمدان با بادکش زیرشکم و کمر

بادکش نسخه درمانی قدیمی برای این مشکل زنان است ، فقط فراموش نکنید که این کار را توسط افراد با تجربه و مهارت انجام دهید.

بادکش کردن زیر شکم برای درمان تنبلی تخمدانحجامت برای درمان تنبلی تخمدان

برای رفع این مشکل باید ئر برخی از قسمت های بدن حجامت انجام شود *** توسط فردی متخصص و تحت نظر پزشکان متخصص طب سنتی***

حجامت عام یعنی در قسمت مهره‎ های پشت یا میان دو شانهحجامت زیر شکم هر دو هفته یک ‎بارحجامت ساکرال که در ناحیه ساکرال کمی پایین ‎تر از مهره ‎های کمری  انجام می شوددرمان تنبلی تخمدان با عرق رازیانه 

شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل به غیر زمان پریودی برای درمان تنبلی تخمدان میل کنید.

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
مرسی عزیز دلم منم فقط ۱ و دارم

فداتم خدابزرگه انشاءلا درست میشه.اصلاا استرس نداشته باش یه خانمی بود میگف زنداداشش شش سال بچه دار نشد همون موقعی که زد به بیخیالی و گفت دیگه واسش مهم نیس و نرفت دکتر باردار شد