2777
2789
عنوان

بارداری

171 بازدید | 29 پست

سلام دوستان خوبین بچه ها من ۱ ساله اقدام بارداری کردم ولی حامله نشدم کلا دکترم رفتم ولی‌جواب نگرفتم تنبلی تخمدان دارم الانم دکترم میگه باید وزنتو بیاری پایین بعد حامله شی ولی من میخوام هرچه زودتر حتما باردار شم راهکاری دارین؟و اینکه کسی تو تبریز دکتر لعیا فرزدی یا شهلا دانایی رو میشناسه؟؟؟

وزنتو کم‌کن رو چرخه هورمونی تاثیر داره اضافه وزن تو بارداری هم مشکل زا هست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم من خودم تجربه کردم. چندسااال تو گیر و دار دکتر و چرا حامله نمیشم بودم

همینکه وزنم از یه حدی پایین اومد باردار شدم

بچه دومم بود. چون بعد اولی چاق شده بودم

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

عزیزم باید حتما با دکتر صحبت کنی چون ماها خیلی نمیتونیم کمکت کنیم ولی وزنتو حتما بیار پایین من دوستم رفته بود دکتر گفته بود وزن کم کن ۵ کیلو کم کرد ماه چهارم باردار شد

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘

عزیزم من لاغر اندامم اقدام کردم و باردار شدم ولی دختر خالم الان چند ساله ازدواج کرده متاسفانه باردار نشده دکتر بهش گفته وزنتو کم کن داره باشگاه میره.رژیم بگیر شاید موثر باشه.سیاه دانه شنیدم خوبه استفاده کن یا پیاز درمانی انشاءلا با خبرای خوب بیای 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
وزنتو کم‌کن رو چرخه هورمونی تاثیر داره اضافه وزن تو بارداری هم مشکل زا هست

بیین من یه جوریم که وزنم زیاده ولی اصلا چاق نشون نمیدم یعنی‌خیلیا هستن که از من خیلیییی چاق ترن

تو هر تاپیکی که زدن منم حاضرم😫😒

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
عزیزم من خودم تجربه کردم. چندسااال تو گیر و دار دکتر و چرا حامله نمیشم بودم همینکه وزنم از یه حدی پ ...

خیلی‌سخته وزن کم کردن خیلیم عجله دارم برای‌بارداری‌خسته شدم 

نمیخواد رژیم بگیری 

صبح ناشتا عسل و سیاهدونه بخور صبحونه بخور برو ورزش یا پیاده روی بعد بیا یه ق مرباخوری هم دارچین عسل بخور بلافاصله 

حجم غذاتم بیار پایین بجاش میوه و سبزیجات زیاد بخور

زود باردار میشی به امید خدا

عزیزم من لاغر اندامم اقدام کردم و باردار شدم ولی دختر خالم الان چند ساله ازدواج کرده متاسفانه باردار ...

این وزن بالا بودن هزار تا مریضی داره ایشالا عزیزم

بیین من یه جوریم که وزنم زیاده ولی اصلا چاق نشون نمیدم یعنی‌خیلیا هستن که از من خیلیییی چاق ترن

یه دکتری میگفت منظور از چربی های بدنه که باید آب بشه مخصوصا چربی اطراف شکم.

امیدوارم بتونم وزنمو کم کنم😞

ان شاء الله میتونی صبح ناشتا اب کرفس بخور هیچ وعده غذایی ترک نکن کم بخور ورزشم دوس داشتی انجام بده ولی رژیم بهتره من خودم با دوتاش تو سه ماه ۸کیلو کم کردم

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘