سلام دوستان خوبین بچه ها من ۱ ساله اقدام بارداری کردم ولی حامله نشدم کلا دکترم رفتم ولیجواب نگرفتم تنبلی تخمدان دارم الانم دکترم میگه باید وزنتو بیاری پایین بعد حامله شی ولی من میخوام هرچه زودتر حتما باردار شم راهکاری دارین؟و اینکه کسی تو تبریز دکتر لعیا فرزدی یا شهلا دانایی رو میشناسه؟؟؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
عزیزم باید حتما با دکتر صحبت کنی چون ماها خیلی نمیتونیم کمکت کنیم ولی وزنتو حتما بیار پایین من دوستم رفته بود دکتر گفته بود وزن کم کن ۵ کیلو کم کرد ماه چهارم باردار شد
👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
عزیزم من لاغر اندامم اقدام کردم و باردار شدم ولی دختر خالم الان چند ساله ازدواج کرده متاسفانه باردار نشده دکتر بهش گفته وزنتو کم کن داره باشگاه میره.رژیم بگیر شاید موثر باشه.سیاه دانه شنیدم خوبه استفاده کن یا پیاز درمانی انشاءلا با خبرای خوب بیای
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
بیین من یه جوریم که وزنم زیاده ولی اصلا چاق نشون نمیدم یعنیخیلیا هستن که از من خیلیییی چاق ترن
یه دکتری میگفت منظور از چربی های بدنه که باید آب بشه مخصوصا چربی اطراف شکم.
ان شاء الله میتونی صبح ناشتا اب کرفس بخور هیچ وعده غذایی ترک نکن کم بخور ورزشم دوس داشتی انجام بده ولی رژیم بهتره من خودم با دوتاش تو سه ماه ۸کیلو کم کردم
👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘