2777
2789
عنوان

تشکیل قلب بچه لطفا بیاید مامانا

139 بازدید | 15 پست

سلام دوستان باردارم هشت هفتمه قراره چهارشنبه برم سونوی قلب ببینم تشکیل شده و صدای ضربان قلبشو بشنوم خیلی نگرانم میگم نکنه تشکیل نشده باشه ۶ هفته بودم سونو واژینال دادم ساک و جتین دیده شد بعد  با اینکه لکه بینی نداشتم بهم دوفاستون داد دکتر کسی بوده مثل من باشه بعد اینکه کسی بوده قلب بچش تشکیل نشه خیلی استرس دارم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

لکه بینی نداشتی چرا سونو واژینال دادی؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لکه بینی نداشتی چرا سونو واژینال دادی؟

نه لکه بینی نداشتم سونو واژینال دادم تا ببینن ساک حاملگی تشکیل شده دکترم گفت خطری نداره ما کسایم که آی وی اف شدن سونو واژینال میکنیم 

عزیزم همه اولش این استرسو دارن.روز سونو دستتو بزار رو شکمت ۳ تا ایه الکرسی بخون.معجزه میکنه

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

اشالا که تشکیل شده سالم بیاد بغلت نگران نباش منم هفته دهم رفتم خیلی استرس داشتم که خدارو شکر قلبشم میزد امشب از خدا بخواه که همه مامانا دلشونشاد بشه منم دعا کن سالم باشه بچم 

نه لکه بینی نداشتم سونو واژینال دادم تا ببینن ساک حاملگی تشکیل شده دکترم گفت خطری نداره ما کسایم که ...

همون سونو واژینال بچه دوستمو ازش گرفت.دور از جون بچه شما و همه مامانا.تروخدا تا مجبور نیستی نرو سونو واژینال.اگه ساک حاملگیتو تو هفته هشتم تا دهمم‌ میرفتی سونو شکمی نشون میداد.دکترا انقد ب ادم استرس میدن ک ادم هول میکنه.سعی کن کمتر بری سونو کلا عزیزم.چون اوایل بارداریته خواهرانه بهت میگم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
نه اولین بارداریمه اما نگرانم همش

عزیزم اصلا نگران نباش تشکیل میشه هیچ وقت تو زندگیت قبل از اینکه اتفاق بدی خدایی نکرده پیش بیاد بهش فکر نکن چون مسلما بعد اتفاقای بد کلی فرصت واسه ناراحتی و غصه وجود داره

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
همون سونو واژینال بچه دوستمو ازش گرفت.دور از جون بچه شما و همه مامانا.تروخدا تا مجبور نیستی نرو سونو ...

بعد چه تایمی بچش سقط شد چند هفتش بود آخه دکترم بهترین دکتر شهرمونه چندین بار پرسیدم خطر نداره گفت تو هفته پایین نه 

انشالله که بشنوم همش استرس دارم 

استرس نداشته باش من چون یکی از همکلاسیام قبل من بچش قلبش تشکیل نشده بود سقط کرد خیلی استرس داشتم تازه اونموقع شوهرمم پیشم نبود بیمارستان بود من وضعم خیلی بدتر بود که خدا دلمو شاد کرد خدا بزرگه این استرسو همه مامانا دارن من تا الانم کل بارداریم استرس داشتم دستمو میزنم به شکمم بعد دوساعت استرس میگیرم طبیعیه مادرشدن کم چیزی نیس حالا اولاشه رفته رفته استرسشم بیشتر میشه ولی استرسم شیرینه نگران نباش مطمئن باش قلبشم تشکیل شده  

استرس نداشته باش من چون یکی از همکلاسیام قبل من بچش قلبش تشکیل نشده بود سقط کرد خیلی استرس داشتم تاز ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت