2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدفشون کن اگر نمیتونی ندیدشون بگیر

بخدا ديگ طاقتم تموم شده امروز رفتم خونه ي مادر شوهرم چون قبلا با مادرم دعوا كرده بودن مامانم وقتي اومدم خونشون اصلا نه منو ادم حساب كرد نه بچمو يعني چي اخه

منم با داداشم قطع کردم فقط گاهی مجبوری حرف میزنیم با زنشم که اصلا اون بیاد خونه من از اتاق بیرون نم ...

منم همين طور وقتي من ميام خونه ي مادرم ميرن وقتي نيستم ميمونن بخدا كاري بهشون بدّي هم نكردم

بخدا ديگ طاقتم تموم شده امروز رفتم خونه ي مادر شوهرم چون قبلا با مادرم دعوا كرده بودن مامانم وقتي او ...

منکه یبار مامانم بهم گفت برای تو همین عذاب بس که شوهرت چندسال از من کوچیکتره🙄انگار مثلا خوشحاله برای من بد پیش بیاد

نمیگم شوهرم تحفه ایه ها ولی چنان نرفتم و نیومدم که کم کم خیلی رودرواسی دار شدن 

میفهممت😞

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
بخدا ديگ طاقتم تموم شده امروز رفتم خونه ي مادر شوهرم چون قبلا با مادرم دعوا كرده بودن مامانم وقتي او ...

مادرته هرکاری کنه توو چیزی نگوو 

منم مادرم هزاران هزار بار منو توو جمع کوچیک کرده من اوایل جوابشو میدادم 

ولی الان نه پشیمونمم کا قبلا جوابشو میدادم

خدا همه مادرارو حفظ کنه حتی اگه آدمم حسابمون نکنن بازم وجودشون آرامش بخشه

منکه یبار مامانم بهم گفت برای تو همین عذاب بس که شوهرت چندسال از من کوچیکتره🙄انگار مثلا خوشحاله برا ...

خيلي بده بزرگتر هستن احترامشون واجبه ولي گاهي همچين چيزايي ميگن ادم دلش خورد ميشه

مادرته هرکاری کنه توو چیزی نگوو  منم مادرم هزاران هزار بار منو توو جمع کوچیک کرده من اوایل جوا ...

جاي من نيستي بدوني ميگه حق نداري بري خونه ي مادر شوهرت بهم توهين كرده بابا من مادرم مادر ي پسر نميتونم ي مادر پسر رو از من جدا كه فردا پس فردا عروسم همون كارو براي من بكنه