2777
2789

دوستم (پسر_قصد ازدواج)میخاس  با خانواده خودش و دوستش با خانواده ش بره شمال(( حالا نگین تو کرونا و اینا میرن ویلاشون جایدیگم نمیرم، من خودم از بهمن تالا از خونه بیرون نرفتم)) بم زنگ زد اجازه گرفت گفت اگه تو بگی میرم اگه نگی نمیرم، منم گفتم برو. بعد وقتی رفت من یکم غر زدم گفتم برو با دوستات خوش باش اونم شوخی کرد بام ولی من ادامه دادم غر زدنمو بعد ناراحت شد گفت پس کاری نداری؟ منم گفتم خدافظ قطع کردم

بعد دوباره پیام داد گفت چرا قطع کردی ، دو دیقه زنگ زدم ببینمت ، منم گفتم شوخی کردم ، دوباره زنگ زد بعد من بش گفتم تو تا دورو برت شلوغ میشه هوا برت میداره اونم خیلی ناراحت شد گفت باش من برم شام بخرم خدافظی کرد رفت 

حالا بقیه ش میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا اینجاش ک تو مقصر بودی الکی بهونه گیری کردی وغر زدی ب اون بنده خدا

بعدشم طبیعیه دو روز رفته مسافرت نمیتومه همش ب تو پیام بده ک منم رفتم مسافرت خیلی کم پیام میدادم ب دوس پسرم

و همین طور اونم رفت اصن پیام نمیداد ولی من درک کردم

چ لوس 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
یه سوال  کرونا اسفند اومده  چجور شما از بهمن نرفتی 🙄

عزیزم کرونا از قبل 22 بهمن اومده بود ولی اعلام نکردن من از قبل این ک اعلام کنن رعایت میکردم 

و کلا اهل بیرون رفتن نیسم 

استارتر من واقعا ميگم چرا تو كرونا؟! يعني اينقدر بي ملاحظه ن؟؟؟!!!

توي دعوا هم تقصير شما بوده استارتر. خودت گفتي برو بعد غر ميزني؟؟؟!!!

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
یه سوال  کرونا اسفند اومده  چجور شما از بهمن نرفتی 🙄

پیشواز رفتن 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍