2777
2789
عنوان

رگ زنی🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 4081 بازدید | 102 پست
اره بخر  البته یکی دوماه زمان میبره.من دکتر رفتم بدتر شدم

کدوم دکتر؟میخوای معرفی کنم؟

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله ک بهتر بشی بعد ی مدتم ک خوب شد عسل بزن روش آب نخوره بهش زخم آب میکشه دیر خوب میشه آلوئوراهم ...

مرسی از راهنمایییییییت❤❤❤❤آلوئورارو حتما امتحان میکنم

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
مرسی عزیزم رفتم نورم اسکین یا همون راکوتان داد خیلی برام عوارض داشت الان فقط زینک اکساید میزنم جوش ن ...

الهی عزیزمممممممم ببین منم راکوتان خوردم اصن عوارض نداشت برا بعضیا داره ولی نمیدونم چرا

اره من فقط ۸تا خوردم ریزش مو اینا گرفتم خیلی پشیمونم☹

اع چع بددددد ولی برا من اصلا هیچی نداشت خوبه خوبم کرد اصلا عین اینه کردا

نگو به چه دلیلی میخوای بری بگو فقط حس میکنم تمرکزم اومده پایین و اینا  بعدم مگه قراره کسی ببرت ...

آره عزیزم هنوز نمیزارن تنها جایی برم واقعنم مشکلم خیلی حاده

آره عزیزم هنوز نمیزارن تنها جایی برم واقعنم مشکلم خیلی حاده

چن سالته ؟ 

بگو بخاطر تمرکز و افسردگی و ازین چیزا میخوای ببرنت یه بهونه ای جور کن بعد ک بردنت به روانپزشک بگو تنها صحبت کنین راحت تری (بذارشون تو عمل انجام شده)

چن سالته ؟  بگو بخاطر تمرکز و افسردگی و ازین چیزا میخوای ببرنت یه بهونه ای جور کن بعد ک بردنت ...

سنی ندارم والا۱۵ مگر اینکه اخرم همینو بگم تا ببرنم