2777
2789
عنوان

رگ زنی🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 4081 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زخمشهای کوچیکه میفهم چرا پاتو زدی بزار زمان بگذره بعد به این کارهات دیدت عوض میشه تجربشو داشتم

یبار دستمو زدمممممم ببین بیچاره شدما نمیتونستم ببرم زیر اب اصن بعد گفتم ایندفعه پارو تجربه کنممممم 

امیدوارم همینجوری بشه💚

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
دنبال درمانش باش زندگی اونقدر بازی داره ک نباید از الان جا زد 

اوهوم من خیلی ضعیف شدم اصلا😣

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
نه بهتره که ضدعفونی بشه. سلف‌هارم، همون خود آزاری.

پس میکنم ضدعفونی اهان معنی سلف هارم نمیدونستم

میشه لطف کنی بگی چجوری؟خیلی احتیاج دارم

یکم بتادینو بریز از فاصله رو دستت و زخمات میتونی با پنبه هم بزنی زو زخمت و برداری آب اصلا نزن ب زخمت بعدشم با گاز وازلینی یا خشک آروم روشو ببند هروزم پانسمانشو عوض کن 

دِلِمون بَرآت تَنگ شُده   TINAZ🤰💙#مدافعین_سلامت💓
جرعت ندارم بگم ببرن که

برو اگه شده یواشکی بنونه ریشه میزنه تو وجودت قوی تر میشه و دیگه نمیتونی باهاش مبارزه کنی و تسلیمش میشی

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞
یکم بتادینو بریز از فاصله رو دستت و زخمات میتونی با پنبه هم بزنی زو زخمت و برداری آب اصلا نزن ب زخمت ...

مرسی عزیزدلمممم لطف کردی کمکم کردی حتما اینکارو میکنم💋💋💋

میشه لطف کنی بگی چجوری؟خیلی احتیاج دارم

ایشالله ک بهتر بشی بعد ی مدتم ک خوب شد عسل بزن روش آب نخوره بهش زخم آب میکشه دیر خوب میشه آلوئوراهم رو زخم معجزه میکنه 

دِلِمون بَرآت تَنگ شُده   TINAZ🤰💙#مدافعین_سلامت💓
به این فک کن که بعدش جاهاش میمونه اما من جوشامو میکنم جاهاش ک میمونه زینک اکساید مینو میزنم کمرنگ می ...

پس منم میخرم همینو منم جوش داشتم دقیقا رفتم دکتر خوب شد

برو اگه شده یواشکی بنونه ریشه میزنه تو وجودت قوی تر میشه و دیگه نمیتونی باهاش مبارزه کنی و تسلیمش می ...

باید اخرشم همینکارو کنم😔ترکش کرده بودما باز دوباره شروع کردم نمیدونم چرا