2777
2789
عنوان

رگ زنی🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 4081 بازدید | 102 پست
بهم زده😅

چه راحت قضاوت میکنی👏تاپیکم موضوعش خنده سرگرمی نبودا

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناه داره مسخرش نکنید. ادم تو هر دوره ای یه جور خودشو تنبیه میکنه

مرسی قشنگم درک کردی❤❤❤

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
مرسی قشنگم درک کردی❤❤❤

عزیزمی. توروخدا دیگه به خودت اسیب نزن. من یه بار قرص خوردم از دست شوهر سابقم خودمو بکشم فقط حالم بد شد بهم انگ معتادو زد. گفت چی مصرف کردی. یاد گرفتم به خودم اسیب نزنم. 

نه عزيزم راهي نداره بايد مثل همه ي زخما زمانش بگذره. فقط عزيزم حتما پيش مشاور برو. حيف تو نيست؟

واقعا باید برم😔مرسی قشنگم از راهنماییت💋

شلوارک بپوش

دیگه باید صبر کنی تا خوب شه 😔🙃

بزار هوا بخوره بهش سریعتر خشک میشه 

عرق کنی زخمش تازه می مونه 

حتما خیلی اذیت شدی دست به این کار زدی 

خیلیم سختته 

اما حس می کنم اونقدر قوی باشی که بتونی ترک کنی 

یه مشاورخوبم تو این راه کمت کنه

وای دلم ریشه ریشه شد 😲😭 عزیز دلم انشالله ک درست بشه مراقب باش عفونت نکنه کاش میرفتی بیمارستان واس ...

مگه این زخمارو درمان میکنن؟