2777
2789
عنوان

چرا نی نی یار ها این جوری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 34 پست
باید رو حرفمون باشیم تا صرف نظر کنن از تصمیمی ک ب ضرر کاربراست

والا یه سایت خوب از هر نظر پیدا بشه اینجارو ترک میکنم افسوس...

زین‌پس مسئولیت ترکیدن تاپیکهایم را به داعش واگذار میکنم.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا یه سایت خوب از هر نظر پیدا بشه اینجارو ترک میکنم افسوس...

متاسفانه نی نی یارها و مدیر سایت رو غرور گرفته

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
چه سایتی میرن  منم برم  ابنجا دیگه به ما احترام نمیزارن

سلام تاپیکهای منو بخونین بارها تاپیک زدم فالگیری دعانویسی معرفی فالگیر و دعانویس ممنوعه و برای همیشه قطع میشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

متاسفانه نی نی یارها و مدیر سایت رو غرور گرفته

سلام چه غرروری؟ وقتی قانون سایت هست ما باید عین قانون سایت عمل کنیم حذف تاپیک جدید رو دیدین؟ تاپیک اخر منو خوندین؟

لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی | تبادل نظر نی نی سایت

درسته

عزیزم بعضی از سختگیری هامون به خاطر خود کاربراست به خاطر حفظ امنیت کاربرا و خراب نشدن محیط سایته بعضی از سختگیری هامون به خاطر دستور فتا هست

سلام چه غرروری؟ وقتی قانون سایت هست ما باید عین قانون سایت عمل کنیم حذف تاپیک جدید رو دیدین؟ تاپیک ا ...

سلام واقعا تعجب کردم ک جواب دادین ، 

ببخشید نی نی یار عزیز اینکه ب حرف کاربرا هیچ توجهی نمیشه غرور نیست؟؟؟

قوانین سایت رو شماها گذاشتین قوانینی ک همه ازش ناراض هستن ، می‌دونم لینک جدید فقط محرمانه رو حذف می‌کنه یعنی واقعا اختیاری برای تاپیکای خودمون نداریم ، تبلیغات ب کنار ، لااقل بذارین تاپیکامون رو خودمون حذف کنیم یا حداقل حذف تاپیک انجام بشه شاید واسه شما مهم نباشه ولی واسه کاربرا مهمه ، ما تو این سایت هیچ خوشی نداریم هرکس میاد از سر اجبار و ناراحتی میاد واقعا خوبه؟؟؟؟؟ لااقل ی بار ب حرف ما باشین

عزیزم بعضی از سختگیری هامون به خاطر خود کاربراست به خاطر حفظ امنیت کاربرا و خراب نشدن محیط سایته بعض ...

سختگیری یعنی اینکه کسی تاپیک میزنه راجع ب رنگ پوستش خب این جز محرمانه نیست 

از طرفی دوست نداره کسی ازین جریان باخبر شه و بخواد حذفش کنه جریان چیه 

میشه بگین 

سلام واقعا تعجب کردم ک جواب دادین ،  ببخشید نی نی یار عزیز اینکه ب حرف کاربرا هیچ توجهی نمیشه ...

قانون رو من نذاشتم اگر با من بود میگفتم حذف تاپیک دست خودتون باشه همون روزی یکی رو خودتون بتونین حذف کنین

سختگیری یعنی اینکه کسی تاپیک میزنه راجع ب رنگ پوستش خب این جز محرمانه نیست  از طرفی دوست نداره ...

گفتن فقط تاپیکهایی که واسه کاربر مشکل درست میکنه رو حذف کنین بقیه رو نه

مثلا غذا چی بپزم سریال خوب معرفی کنین کتاب معرفی کنین دستور غذا این چیزا حذف نمیشه مشکلات شخصیتون حذف میشن خانوادگی و این چیزا هم حذف میشن

سلام تاپیکهای منو بخونین بارها تاپیک زدم فالگیری دعانویسی معرفی فالگیر و دعانویس ممنوعه و برای همیشه ...

بقران نمیدونستم به جون بچم نمیدونستم 

نمیشه تورو خدا منو برگردونین 

خیلی نیاز دارم با بچه ها درد و دل کنم 

الان هم باگوشی مامانم اومدم 

بخاطر امام حسین منو برگردونین

2790
2778
2791
2779
2792