playingg مدیر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 56 عنوان چرا نی نی یار ها این جوری میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 34 پست الان دو هفته اس بهشون التماس میگنم کاربری منو برگردونن انگار ن انگار همتو تماس باما هم تو تلگرام هم تو اینجا بهشون پیام دادم اصلا جواب نمیدن Playing رو برگردونن 1399/06/08 | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
playingg مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 56 گفتن فقط تاپیکهایی که واسه کاربر مشکل درست میکنه رو حذف کنین بقیه رو نه مثلا غذا چی بپزم سریال خوب ... بقران قول میدم دیگه سرپیچی نکنم خواهش میکنم منو برگردونین خیلی نیاز دارم دارم دق میکنم تمنا میکنم منو برگردونین
royaaa30 عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 10523 قانون رو من نذاشتم اگر با من بود میگفتم حذف تاپیک دست خودتون باشه همون روزی یکی رو خودتون بتونین حذف ... نی نی یار جون میدونم دست شما نیست ولی قانعشون کنین لطفاااااااااااااااا 😭😭😭شما میتونین لطفا یه بار دیگه بحرفین 🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52404 بقران قول میدم دیگه سرپیچی نکنم خواهش میکنم منو برگردونین خیلی نیاز دارم دارم دق میکن ... باشه عزیزم رو قولتون حساب میکنم تو خصوصی شماره ای که عضو بودین بدین ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
playingg مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 56 باشه عزیزم رو قولتون حساب میکنم تو خصوصی شماره ای که عضو بودین بدین دستتون درد نکنه
playingg مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 56 باشه عزیزم رو قولتون حساب میکنم تو خصوصی شماره ای که عضو بودین بدین پیام دادم بهتون اومد ؟