2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چ کرمی استفاده میکنی شب و چ ماسکی

شیسیدو و بادی شاپ و کلینیک 

ماسک هم ورقه ای اسماشونو نمیدونم کره ای هستن🙏

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
فدات عزیزم فقط خواستم اینجا ی عکس بذارم همین طوری نمیدونم چرا بعضیا میان ی سری چیزا میگن شاید بعدا ع ...

ناراحت نباش عزیزم ....منم یه بار عکس گذاشتم یکی گفت مژه هات فتوشاپ خیلی کرم زدی ..درصورتی که قسم میخورم اصلا کرم پودر ندارم و نزدم تابه حال ...من پوستم خداروشکر خوبه ..مژه هامم بلنده ...عیبی نداره نمیدونم چرا اصرار دارن بگن فتوشاپه😅اصلا با دوتا از بچه ها تو وات هستم همه عکسای منو دیدن 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
آخه این خوشگله ؟ پس من بدون آرایش خدام که  باور کن وقتی همه به یکی می گن خوشگل تو نی نی سایت ک ...

به نظرم تعریف زیبایی متفاوته نباید چون صورت یکی ارایش داره بهش اینطور بگید شما هم زیبایید زیبایی دیدنی ست نه تعریف کردنی🙏🙏🙏

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
آخه این خوشگله ؟ پس من بدون آرایش خدام که  باور کن وقتی همه به یکی می گن خوشگل تو نی نی سایت ک ...

دوتا پست گذاشتی همشم از خودت تعریف کردی

خب ک چی؟!

هرکسی زیبایی خودشه داره عزیزم 

شماام یکم بنظرم از این حجم از تعریف از خود بپرهیز

مشک آن است ک ببوید نه آنکه عطار بگوید

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
کرم شب؟

بله هم کرم شب دارن هم روز 

دوتا پست گذاشتی همشم از خودت تعریف کردی خب ک چی؟! هرکسی زیبایی خودشه داره عزیزم  شماام یکم ب ...

👏👏👏👏👏