2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چ کرمی استفاده میکنی شب و چ ماسکی

شیسیدو و بادی شاپ و کلینیک 

ماسک هم ورقه ای اسماشونو نمیدونم کره ای هستن🙏

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
فدات عزیزم فقط خواستم اینجا ی عکس بذارم همین طوری نمیدونم چرا بعضیا میان ی سری چیزا میگن شاید بعدا ع ...

ناراحت نباش عزیزم ....منم یه بار عکس گذاشتم یکی گفت مژه هات فتوشاپ خیلی کرم زدی ..درصورتی که قسم میخورم اصلا کرم پودر ندارم و نزدم تابه حال ...من پوستم خداروشکر خوبه ..مژه هامم بلنده ...عیبی نداره نمیدونم چرا اصرار دارن بگن فتوشاپه😅اصلا با دوتا از بچه ها تو وات هستم همه عکسای منو دیدن 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
آخه این خوشگله ؟ پس من بدون آرایش خدام که  باور کن وقتی همه به یکی می گن خوشگل تو نی نی سایت ک ...

به نظرم تعریف زیبایی متفاوته نباید چون صورت یکی ارایش داره بهش اینطور بگید شما هم زیبایید زیبایی دیدنی ست نه تعریف کردنی🙏🙏🙏

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
ناراحت نباش عزیزم ....منم یه بار عکس گذاشتم یکی گفت مژه هات فتوشاپ خیلی کرم زدی ..درصورتی که قسم میخ ...

اشکالی نداره بابا دلت خوش باشه😍🌷

صبح میشه این شب...
آخه این خوشگله ؟ پس من بدون آرایش خدام که  باور کن وقتی همه به یکی می گن خوشگل تو نی نی سایت ک ...

دوتا پست گذاشتی همشم از خودت تعریف کردی

خب ک چی؟!

هرکسی زیبایی خودشه داره عزیزم 

شماام یکم بنظرم از این حجم از تعریف از خود بپرهیز

مشک آن است ک ببوید نه آنکه عطار بگوید

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
کرم شب؟

بله هم کرم شب دارن هم روز 

دوتا پست گذاشتی همشم از خودت تعریف کردی خب ک چی؟! هرکسی زیبایی خودشه داره عزیزم  شماام یکم ب ...

👏👏👏👏👏

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز