من خیلی از اون مدلای بچه هئیتی ریشوی سر به زیر خوشم میاد اگ تونستین با همچی آدمی ازدواج کنین نظرتون راجب اخلاق رفتارشون چیه؟ کلیشه ای نمیخام حرف بزنینا بگین نمیزارن ارایش کنی ازین حرفا چون اینارو همه میدونن من ازونایی ک همسر این شکلی دارن تجربه شونو میخام..مدل آشناییتونم اگ دوس دارین بگین من دوس دارم تو هیئت عاشق شیم😂
تاپیکت ام چش بود مگه😐 گفته بودم دوست دارم چکار کنم برا زنم و پیشنهاد بقیه رو میخواستم بدونم
برات گزارش زدن چون خودتو زن جا زده بودی 😕
به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
چرا اخه حیف نیست برو تلاش کن چیز جدید یاد بگیر نزار دیروز و امروزت یکی باشه نمیدونم مجردی یا نه
من خودم اگه زن گرفتم میفرستمش کلاس موسیقی و... ادم باید هدف داشته باشه جوری ک زن ۱۰ سال پیشم جلو زن الان زانو بزنه باید پیش رفت کنه و هرشب اگه ببینم نسبت ب دیروز پیشرفت نداشته دعواش میکنم😁 البته تو دوران ماهانه و بارداریش معافه شماهم بیکار نشینید من خودم با چندتا فیلم ساده نکته های فتوشاپ و.. تا حدودی یاد گرفتم یوتوب و... پر از فیلمه برا پیشرفت شما تلاش کنید طلاش کنید🙂
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
چندتا خط دارم بعدشم این چیزا ک اومدن گفتم ببرش بیرون و... چندسال پیش بلد بودم ک تو خونه کمک کن و نوازش و...این بده ک الکی ثبت نام کردم چیز جدیدی یاد نگرفتم😫
چرا اخه حیف نیست برو تلاش کن چیز جدید یاد بگیر نزار دیروز و امروزت یکی باشه نمیدونم مجردی یا نه ...
اوکی😕💔😂🙄
به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤