یه کارتون تیتاب از خونه مامانش اورده سه تا پلاستیک فریزری که توش تیتاب و ابمیوه است اورده میگم از کجا میگه از خواهر شوهر خواهرم .فکرشو کنید ما یزدیم اونا قم .حالا تو وضع کرونا هم .من از بیرون هرچی میخریم میشورم و میخشکونم بعد استفاده میکنیم.ولی خواهرشوهرمینا نه دست شستن و اینام زیاد تو کارشون نیس.یعنی از فرهنگ زندگیشون نیست طوری که مادرشوهرم که سه ماهه فوت کرده به من و کارام میگفت وسواسی.حالا من با بچه کوچیک خیلی حرص میخورم و ملاحضه میکنم شوهرمم تا خودمونیم خوبه حالا رفته اونورو اومده و با خواهراش نشسته شیر شده اومده میگم بده بشورم بخور مث وحشیا یه پلاستیک برداشته میگه میخوام کرونایی بخورم منم اگه کارد داشتم میزدم شیکمش از بس عصبی شدم .منم کارتونه رو انداختم راهپله و گفت چقدم از کرونا میترسه و...گفتم برو پیش همونا که کرونا ندارن .نمیفهممش نمیدونم چرا یه هو اینجور میکنه با من 😔
سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂.........برو دارمت☺️ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه♥️🙂
سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂.........برو دارمت☺️ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه♥️🙂
اخ که شوهر منم سر وسواس من برا کرونا همش لج میکنه نابود شدم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر