2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

موهاتو اولش خیس کن

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

@محدثتونم محی کجا رفتی آبجی😐😐😐😐😐😐

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂
@محدثتونم   محی کجا رفتی آبجی😐😐😐😐😐😐

😂 ایننجام عشقه اجییی😂💔❤️

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
😂 ایننجام عشقه اجییی😂💔❤️

قربانت انتررررر آبجی 😂🐑

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂