2821
2789
نمیسوزه با موی خیس بابلیس کنی؟

اگه بلد نباشی چرا مگرنه اولش ژل مو بزنی راحت تره برای بیشتر موندش هم میتونی بعدش که تموم شد کارت اسپری مو بزنی

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            
قربانت انتررررر آبجی 😂🐑

😂 کثااااااااااااااااااافط😂😂😂❤️💔

عاچقتم

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیگودی ریز بهتر بود بنظرم عزیزم همون ها که توی آبجوش میذاشتن البته الان رو نمی‌دونم هست ما برای فرریز فر دایم با بیگودی مخصوص داریم که جز فر گرم نیست و فرسرد ومواد میخواد که نیاز به آرایشگر داره

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
😂 کثااااااااااااااااااافط😂😂😂❤️💔 عاچقتم

رسیدم تو اون قیافت😐😂

بمیری برام😐😊😂

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂
اگه بلد نباشی چرا مگرنه اولش ژل مو بزنی راحت تره برای بیشتر موندش هم میتونی بعدش که تموم شد کارت اسپ ...

بابلیس منظورشه ها نه بیگودی این روش واسه بیگودیه

😊😊🙆‍♀️🙂
ممنونم 

من مامانم ژل میزد زیاد بزن بعدش عادی بابلیس کن

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            
رسیدم تو اون قیافت😐😂 بمیری برام😐😊😂

😂 😂 😂 میمیرما😂😂😂❤️💔

نامرددددد

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
اهان مرسی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم⁦♥️⁩

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بابلیس منظورشه ها نه بیگودی این روش واسه بیگودیه

اره اولش فکر کردم منظور بیگودیه گفتم اب

2825
2823
2791
2779
2792