2777
2789
عنوان

ذهنم درگیره ..

132 بازدید | 15 پست

امشب خونه یکی از فامییلا که خونشون کنار خونمونه دعوت بودیم از عید ما نقل مکان کردیم اینجا و مدام رفت و امد داریم با هم ...این فامیل ما یه پسر داره که ۱۲ سال از من بزرگتره اوایل که میرفتم اونجا متوجه نگاه هاش میشدم ولی جدی نمیگرفتم بعد که رفت و امدم زیاد شد پیشنهاد بازی های مختلف پاستور و تخته میداد و بازی میکردیم ولی من حسی جز فامیل بودن نداشتم ...خلاصه گذشت تا امشب امشب یه مهمونی بود و من یکم به خودم رسیدم رفتیم اونجا و بقیه رفتن تو اَپز خونه و منم تنها تو حال بودم که اومد خیلی نزدیک به من وایستاد و هی دستشو میاورد که دماغم یا لپمو بکشه و اینا واقعا گیج شدم خیلی گیج منم محلش ندادم و رفت بیرون من تابه حال همچین روابطی رو تجربه نکردم و خیلی ضعیفم و خیلی حساس و الان اصلا امارگی همچین چیزیو ندارم از طرفی فامیلن نه خیلی نزدیک ولی مدام میریم میایم و تنهایی بهم فشار میاره میرم یه روزایی پیش خواهرش بهم بگین چیکار کنمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم از یه طرف به خاطر تنهایی و مشکلات روحیم میرم اونجا حالم خوب شه و با خواهرش حرف میزنم و مادرش ولی این کارو میکنه میترسم دیگه برم و نمیدونم چیکار کنم 

سفت اخمو بی محل اگه میخوای پررو نشه اینطوری باش که حد خودشو بدونه اگه هی سکوت کنی اونم ممکنه هی ...

به نظرت اگه حرفی زد چی جوابشو بدم؟ اصلا بهتره برم اونجا دیگه؟

به نظرت اگه حرفی زد چی جوابشو بدم؟ اصلا بهتره برم اونجا دیگه؟

ببین...سری بعد برو ولی حواست جمع باشه ها

رو نده ،نگاش نکن ، خیلی آرایش و اینا نداشته باشی... 

باهاش تنها نشی

چیزی اگه بگه صرفا بی محلی ...

یه چیز بداخلاقی باش که با صد من عسل نشه خوردت

باز اگع دیدی داره پررویی میکنه روابطو کم کن یا یه وقتی برو که اون نباشه ... 

عزیزم اشتباه منو تکرار نکن منم همینکارارو کردم بدبخت شدم فقط ازش دوری کن چن سالته ؟؟؟اگه سن کمی داری دل به پسرا ندده از روت رد میشن حتی اگه خواستگاریتم بیان با عقل و خونودده انتخاب کن

به نظرتون‌این کاراش منظور خاصی داره یا صرفا فقط از روی حس فامیلی و ایناس؟؟

احتمال 90درصد بخاطراینکه میدونه تنهایی میخاد بهت نزدیک شه. ووقتی پیش خاهر ومادرش حرفایی رومیزی اوناهم توخونه وقتی نیستی ازروی دلسوزی درباره تنهائیت و اینچیزاحرف میزنن اون هم ب طورکامل از تو خب نداره ومیخاد بهت نزدیک شه

کم کم از لپ میرسه به لب و اینا شک نکن از حالا خودتو سفت بگیر

اخه اوایلم این کارو میکرد من میگفتم شاید چون کوچیک ترم این کارا رو میکنه و چیزی نگفتم و گفتم از روی حس فامیلی اع برای همین گیج شدم 

یعنی منظور داشته؟

عزیزم اشتباه منو تکرار نکن منم همینکارارو کردم بدبخت شدم فقط ازش دوری کن چن سالته ؟؟؟اگه سن کمی داری ...

۱۹ سالمه سنی ندارم  و تجربه هم ندارم کسیم ندارم اینا رو بپرسم اصلا نمیتونم بخوابم واقعا گیج شدم