2777
2789
عنوان

نامزد

563 بازدید | 10 پست

نامزدم یه دختر عمه داره که من بدم ازش میاد دیروز میخواستن برن باغ گفت برم گفتم برو گفت ن هیلدا هست نمیرم بعد که نرفت گفتم میرفتی میکشتمت 

امروزم باز قرار باغ گذاشته بودن من هیچ وقت مستقیم نمیگم کاریو انجام نده اونم خودش میدونه من اینجوریم عادت کرده گفتم میخوای برو گفت باشه😐

منم دیدم دلش اینه بره چیزی نگفتم که فک نکنه چه خبره ولی خیلی ناراحت شدم بجاعه ناراحتیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه یعنی چی این کارا؟ شما چرا خوشتون نمیاد از اون؟ اصلا اگه نامزدتون با اون تو یه محیط قرار بگیره چی میشه؟! مگه نامزدتون بچست؟ من اصلا این رفتار هارو قبول ندارم ! اگه به نظرتون نامزدتون اونقدر بالغ هست که میخواین زندگیتونو باهاش شریک شین پس اونقدر بالغ هست که دختر عمش شیطون نشه نره تو جلدش! 

آخه یعنی چی این کارا؟ شما چرا خوشتون نمیاد از اون؟ اصلا اگه نامزدتون با اون تو یه محیط قرار بگیره چی ...

اخه خیلی مار صفته دختره از اینکه صمیمی صحبت می کنه و میچسبه غذا براش میکشه حالم بد میشه قبلا هم بهش پیشنهاد داده بود هر کسی بود حساس میشد 

آخه یعنی چی این کارا؟ شما چرا خوشتون نمیاد از اون؟ اصلا اگه نامزدتون با اون تو یه محیط قرار بگیره چی ...

اوکی منم خلی با نطرشما موافقمااا منم نامزدم ازم خلی دوره هر4.5ماه همو میبیینم جایی ک کار میکنه کلی دختروزن هست و کلی دخترای اقوامشون اونو میخاس کلی ام حرصم میده هاا کلی چیز میکنه ولی خب من خلی بهش اعتماد دارم با اینکه شاید ترسی باشه ک من نیستم اگه یبره سراغ اونا چی ولی خب خیالم خلی بابتش راحته نمیدونم چراا این اعتمادی زیادیممم خلی زیادیه🧸

اخه خیلی مار صفته دختره از اینکه صمیمی صحبت می کنه و میچسبه غذا براش میکشه حالم بد میشه قبلا هم بهش ...

اوهوو خب باید خلی حواست باشه اصلا وقتی تو هستی چرا باید اون غذاروبکشه نزارر خاهررر