2777
2789
الان همه بازیگرای ترک و میریزی تو تاپیک😂😂😂😂 نه ندیدم اینارو 😂 قبل دنیا اومدن تپش رفته بودیم س ...

اهوووم 

بوراک چی اونو ندیدی😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم رفتم انتالیا جز افریقایی هیچکی نبود😢🤣😅😅😅😅🤣😅لامصب ریخته بودن اونجا انگار افریقا رفتی 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زینب من دارم میرم 

کجا میری بیا خصوصی

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
در خواستمو قبول کن 

مگه ما نیم ساعت پیش حرف ننیزدیم اون کاربریت کو

اهوووم  بوراک چی اونو ندیدی😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم رفتم انتالیا جز افریقایی هیچکی نبود😢🤣 ...

فخریه زن بوراک و از دور دیدم چرا دروغ 😅

الچین سانگو

کادیر دوغلو 

اینارو دیدم فقط😶😶

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چه روز ابری زشتی تُرُشرو، تنگ و تار آنگه نه بارانی، نه خورشیدی نه چشم انداز دلخواهی نه چشمی را توان ...

خشک آمد کشتگاه من

در جوار کشت همسایه.

گرچه می گویند: "می گریند روی ساحل نزدیک

سوگواران در میان سوگواران. "

قاصد روزان ابری، داروگ ! کی می رسد باران؟

بر بساطی که بساطی نیست

در درون کومه ی تاریک من  که ذره ای با آن نشاطی نیست

و جدار دنده های نی به دیوار اتاقم  دارد از خشکیش می ترکد

-چون دل یاران که در هجران یاران-

قاصد روزان ابری ، داروگ ! کی می رسد باران؟

عاشق این شعرم

فخریه زن بوراک و از دور دیدم چرا دروغ 😅 الچین سانگو کادیر دوغلو  اینارو دیدم فقط😶😶

الچین دیدی😢😍😍😍😍💋

کادیر نسلیهان باهاش نبود😁😍🤣

خشک آمد کشتگاه من در جوار کشت همسایه . گرچه می گویند: "می گریند روی ساحل نزدیک سوگواران در ...

بخدا این عنوان رد گم کنی بود ک راحت بحرفیم 🙊🙊🙊

بیا از برق بکشمت 😒