2777
2789
الان همه بازیگرای ترک و میریزی تو تاپیک😂😂😂😂 نه ندیدم اینارو 😂 قبل دنیا اومدن تپش رفته بودیم س ...

اهوووم 

بوراک چی اونو ندیدی😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم رفتم انتالیا جز افریقایی هیچکی نبود😢🤣😅😅😅😅🤣😅لامصب ریخته بودن اونجا انگار افریقا رفتی 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب من دارم میرم 

کجا میری بیا خصوصی

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
در خواستمو قبول کن 

مگه ما نیم ساعت پیش حرف ننیزدیم اون کاربریت کو

اهوووم  بوراک چی اونو ندیدی😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم رفتم انتالیا جز افریقایی هیچکی نبود😢🤣 ...

فخریه زن بوراک و از دور دیدم چرا دروغ 😅

الچین سانگو

کادیر دوغلو 

اینارو دیدم فقط😶😶

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چه روز ابری زشتی تُرُشرو، تنگ و تار آنگه نه بارانی، نه خورشیدی نه چشم انداز دلخواهی نه چشمی را توان ...

خشک آمد کشتگاه من

در جوار کشت همسایه.

گرچه می گویند: "می گریند روی ساحل نزدیک

سوگواران در میان سوگواران. "

قاصد روزان ابری، داروگ ! کی می رسد باران؟

بر بساطی که بساطی نیست

در درون کومه ی تاریک من  که ذره ای با آن نشاطی نیست

و جدار دنده های نی به دیوار اتاقم  دارد از خشکیش می ترکد

-چون دل یاران که در هجران یاران-

قاصد روزان ابری ، داروگ ! کی می رسد باران؟

عاشق این شعرم

فخریه زن بوراک و از دور دیدم چرا دروغ 😅 الچین سانگو کادیر دوغلو  اینارو دیدم فقط😶😶

الچین دیدی😢😍😍😍😍💋

کادیر نسلیهان باهاش نبود😁😍🤣

خشک آمد کشتگاه من در جوار کشت همسایه . گرچه می گویند: "می گریند روی ساحل نزدیک سوگواران در ...

بخدا این عنوان رد گم کنی بود ک راحت بحرفیم 🙊🙊🙊

بیا از برق بکشمت 😒