ترا من چشم در راهم شباهنگام که میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی وزان دل خستگانت راست اندوهی ...
چه روز ابری زشتی تُرُشرو، تنگ و تار آنگه نه بارانی، نه خورشیدی نه چشم انداز دلخواهی نه چشمی را توان و خواهش دیدی اگر ابریست این تاریک چرا بر حال ما اشکی نمی بارد؟ و ما را اینچنین خشک و طاقت سوز بکردار کویری تشنه می دارد؟ تو هم خورشید پنهان کاش گاهی می درخشیدی و می دیدی چه دهشتناک روز ابریِ زشتی ست همان روز مبادایی که می گویند امروز است بد و بیراه پیروز است نه دیروز و نه فردایی نه ایمانی، نه امّیدی نه بارانی ، نه خورشیدی
دو سال پیش سفری داشتیم دیدیمش قیافش مغروره ولی اصلا اینطور نیست بله الیاس نیست اسم بازیگره
اولوسوی از نزدیک دیدی😢آراس چی اونو ندیدی😢
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞