2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3699 بازدید | 66 پست
نباید شوهرتو تنها میذاشتی حالا خدا رو شکر کن زن دیگه ای نیومده تو زندگیت 

بابا این حرفا چیه میزنیدمگه میشه مثل کنه به مرد چسبید.تنها موندن مرد که باید باعث خیانت بشه؟

مردی که کرم بریزه یه ساعتم بره بیرون خیانتشو میکنه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا نباید این آقا این اشتباهو می کرد 

درسته اونم اشتباه بزرگی کرده ولی بالاخره مردا با زنا فرق دارن 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
اصلا نه به خاطر شوهرت که تنها بود بلکه به خاطر همسایه بودن مادر شوهرت نباید تنهاش میذاشتی 

عزیزم من از ۲روز قبل رفته بودم خونه پدرم ،یکم مامانم بچرو نگه داره که شوهرم فهمیدم مبتلا شده با خانوادش

بابا این حرفا چیه میزنیدمگه میشه مثل کنه به مرد چسبید.تنها موندن مرد که باید باعث خیانت بشه؟ مردی ک ...

درسته ولی وقتی کسی نباشه براحتی این کارو میکنن عین خیالشون نیست دلیلشونم اینه که زن نیست و تامین نشدن 

درسته ولی وقتی کسی نباشه براحتی این کارو میکنن عین خیالشون نیست دلیلشونم اینه که زن نیست و تامین نشد ...

یعنی من مقصرماون گوه کرونا گرفته مجبور شدم بمونم خونه پدرم

درسته ولی وقتی کسی نباشه براحتی این کارو میکنن عین خیالشون نیست دلیلشونم اینه که زن نیست و تامین نشد ...

غلط کردن این دلایلو بیارن مگه حیوونن که غریزه ی جنسیشون عود کنه.بعدم خب این اقا فقط چت کرده چتی که میتونسته خیلی راحت با زن خودش داشته باشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
الان من حرفم این بود چجوری ببخشمش؟همش جلو چشممه

به این زودی که نمیشه بخشید باید زمان بگذره و شوهرت باید بهت اثبات کنه که تکرار نمیکنه و متعهده کلا باید اون تلاش کنه🙄

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍