سلام خانوما،من ۱ماه بود دلایل کرونا گرفتن همسرم و خانواده آش،ازش دور بودم و خونه بابام بود با یه بچه ۳ماهه،حالا بعد ۱ماه که برگشتم گوشیش دستم بود دیدم یه دختره پیام داد تو واتساپ که خیلی نامردی و بی معرفت جوابمو نمیدی،که همون لحظه قاطی کردم و شوهرم مجبور کردم بزنگه دختره که کیه،شوهرم پرسید ما چند بارهمو دیدیم که گفت ۱بار ،همون شب که آشنا شدن شوهرم با خانوادش رفته بوده رستوران که این دختره رو نیبینه و آمار بازی میکنن و شماره رد و بدل میکنن،بعد همون شب تا ۱۲پیام میدن و شوهرم بعدش ظاهرا پشیمون میشه وبلاکش میکنه و فک کرده بوده دختره بی خیال میشه در حالی که از شبی که برگشتم دختره شروع میکنه از خطای دیگه پیام دادن و زنگ زدن
نباید شوهرتو تنها میذاشتی حالا خدا رو شکر کن زن دیگه ای نیومده تو زندگیت
بابا این حرفا چیه میزنیدمگه میشه مثل کنه به مرد چسبید.تنها موندن مرد که باید باعث خیانت بشه؟
مردی که کرم بریزه یه ساعتم بره بیرون خیانتشو میکنه
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
درسته ولی وقتی کسی نباشه براحتی این کارو میکنن عین خیالشون نیست دلیلشونم اینه که زن نیست و تامین نشد ...
غلط کردن این دلایلو بیارن مگه حیوونن که غریزه ی جنسیشون عود کنه.بعدم خب این اقا فقط چت کرده چتی که میتونسته خیلی راحت با زن خودش داشته باشه
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند