2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3699 بازدید | 66 پست
نباید شوهرتو تنها میذاشتی حالا خدا رو شکر کن زن دیگه ای نیومده تو زندگیت 

وا بشینه ورد دلش کرونا بگیره؟!

متنفرم از نظر امثال شما

بابا مگه بچه ست

خودش باید مرد باشه

خوب دلی داشتی تو  تو این شرایط سخت ول کردی رفتی ..شوهرم گرفت وایسادم کنارش پرستاری کردن درست که ...

مامانش اینا طبقه پایینن ،پیش اونا بوده،من زودتر رفتم خونه پدرم که بعد ۲روز فهمیدن کرونا گرفتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دختره ول نمیکرد از هرجا بلاکش می‌کرد باز پیام میداد با خط دیگه

با هم در ارتباط هستن احتمالا، هماهنگ هم بودن که چی بهت بگن... 

دختر دو بار جواب نه محکم بشنوه میره .... اینی که ماندگار شده شوهرت راست و دروغ بهم بافته و داره بازی بازی نگهش می داره

ببخش....ولی

نامحسوس زیر نظرش داشته باش......ولی محبتتو کم نکن.....گرگ زیاده....با ی کم ناز و ادا میکشن سمت خودشون......بهش بگو تکرار بش دیگه همچی تمومه

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
ذاتش بد که با دل ی دختر دیگه بازی کرده اوتم ناموس مردمه کاراین آقا کلا اشتباه بوده ازی طرف به خانومش ...

دخترای الان طفلین بنظرت خجالت نمیکشن یکم اوف

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
والا دختره ول نمیکرد از هرجا بلاکش می‌کرد باز پیام میداد با خط دیگه

عیب نداره دختره اگه ول نکرد بکشش به فحش و بد بیراه دیگه کاری که شده از این به بعد حواست به شوهرت باشه فیلش یاد هندستون نکنه 

ذاتش بد که با دل ی دختر دیگه بازی کرده اوتم ناموس مردمه کاراین آقا کلا اشتباه بوده ازی طرف به خانومش ...

کارش ک 100در هزار اشتباه بوده 

تاوانشم باید پس بده 

ولی اینکه بازم برگشته نشون میده اونجور آدم بدی نیست 

ولی بازم میگم کارش خیلی بده

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌱🫀🌿
دخترای الان طفلین بنظرت خجالت نمیکشن یکم اوف

والا😐میدونه زن داره باز پیام داده😬

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

عزیزم من میدونم کار دو طرف بد بوده ولی دختره هم جالب نبود بعد ۲ساعت پیام بازی گیر بدی به طرف ولش نکنی

تازه موقع اشنایشونم تو پیاما بود که دختره میگفت از قصد نگاهت کردم ..

ببخش....ولی نامحسوس زیر نظرش داشته باش......ولی محبتتو کم نکن.....گرگ زیاده....با ی کم ناز و ادا می ...

گفتم ولی دست خودم نیس همش قیافه دختره و پیاماشون میاد جلو چشمم😔

والا😐میدونه زن داره باز پیام داده😬

آره بخدا همشون گرگن گرگ مث ماها ساده نیستن که سرمون تو زندگی خودمونه... همیشه میگم خدا کنه دخترمو جوری تربیت کنم که تو این جامعه کثیف گلیم خودشو از آب بکشه بیرون خیلی میترسم براش خیلییی

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه