سلام خانوما،من ۱ماه بود دلایل کرونا گرفتن همسرم و خانواده آش،ازش دور بودم و خونه بابام بود با یه بچه ۳ماهه،حالا بعد ۱ماه که برگشتم گوشیش دستم بود دیدم یه دختره پیام داد تو واتساپ که خیلی نامردی و بی معرفت جوابمو نمیدی،که همون لحظه قاطی کردم و شوهرم مجبور کردم بزنگه دختره که کیه،شوهرم پرسید ما چند بارهمو دیدیم که گفت ۱بار ،همون شب که آشنا شدن شوهرم با خانوادش رفته بوده رستوران که این دختره رو نیبینه و آمار بازی میکنن و شماره رد و بدل میکنن،بعد همون شب تا ۱۲پیام میدن و شوهرم بعدش ظاهرا پشیمون میشه وبلاکش میکنه و فک کرده بوده دختره بی خیال میشه در حالی که از شبی که برگشتم دختره شروع میکنه از خطای دیگه پیام دادن و زنگ زدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره بخدا همشون گرگن گرگ مث ماها ساده نیستن که سرمون تو زندگی خودمونه... همیشه میگم خدا کنه دخترمو جوری تربیت کنم که تو این جامعه کثیف گلیم خودشو از آب بکشه بیرون خیلی میترسم براش خیلییی
دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه