2777
2789
عنوان

خیانت😔

3699 بازدید | 66 پست

سلام خانوما،من ۱ماه بود دلایل کرونا گرفتن همسرم و خانواده آش،ازش دور بودم و خونه بابام بود با یه بچه ۳ماهه،حالا بعد ۱ماه که برگشتم گوشیش دستم بود دیدم یه دختره پیام داد تو واتساپ که خیلی نامردی و بی معرفت جوابمو نمیدی،که همون لحظه قاطی کردم و شوهرم مجبور کردم بزنگه دختره که کیه،شوهرم پرسید ما چند بارهمو دیدیم که گفت ۱بار ،همون شب که آشنا شدن شوهرم با خانوادش رفته بوده رستوران که این دختره رو نیبینه و آمار بازی می‌کنن و شماره رد و بدل می‌کنن،بعد همون شب تا ۱۲پیام میدن و شوهرم بعدش ظاهرا پشیمون میشه وبلاکش میکنه و  فک کرده بوده دختره بی خیال میشه در حالی که از شبی که برگشتم دختره شروع میکنه از خطای دیگه پیام دادن و زنگ زدن 

کرونا داشتن و رفتن رستوران

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد من با دختره حرف زدم گفتم زنشم پیامایی که دادید بهم رو برام بفرست،که دیدم فقط همون شب بوده و بعدش شوهرم دیگه جوابشو نداده بوده،من خیلی داغون شدم ولی بخاطر بچم گفتم ببخشمش ولی بازم نمیتونم همش میاد جلو چشمم،شوهرمو بیرون کردم از خونه میخواست بره خودشو بکشه که سررسیدم‌ و نزاشتم بعدم گریه زاری که بخدا شیطون گولم زد و 

البته اولین بارش بود تو این ۸سال 

بنظرتون چیکار کنم 

کرونا داشته تو رفتی خونه پدرت بعد اون رفته رستوران؟😟😟😟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند