2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گف شب بیا بمون خونمون

470 بازدید | 21 پست

قبول نکردم

حس میکنم کار خوبی کردم ک قبول نکردم

چون چنبار قبلا من بهش گفتم شب بمونه خونمون

اون گفته زشته و الان وقتش نیست و این حرفا 

حالا الان بهم میگه به مامانم گفتم گفته از نبات بپرس اگه خودش دوست داره من زنگ بزنم خونشون اجازشو بگیرم

منم گفتم نه

بعد نامزدم گف پس دیگه به منم نگو شب بمون خونمون 

منم گفتم باشه 

نظرتون چیه؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کردی گلم چون اونموقعه خدایی نکرده ی اتفاقی میوفتاد بعد ها بهت میگفت تو بودی که بپر بپر اومدی خونمون شبم موندی وگرنه من میخواستم بیشتر فکر کنیم بعد خودت داغون میشی گلم ....افرین به تو جیگر

این چ عقدیه دارین ناسلامتی زن و شوهرین

نه اون میاد پیشت نه تو😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

از نظر من که اگر عقد کردی زشت بوده نرفتی ... یعنی چی خب غقد برا آشنایی هس حتی بدن ها باید آشنا باشن با هم اینقدر ضعیف نباشین که فوری اصل کاری رو وا بدین .. از طرفی سمت ما زشت هس پسر بیاد بمونه خونه مادر زن اما دختر  بره اونجا بمونه خیلی طبیعی هس ..هیچ اتفاقی هم نمیوفته و اکثرا دختر میممونن تا شب عروسی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کار خوبی کردی گلم چون اونموقعه خدایی نکرده ی اتفاقی میوفتاد بعد ها بهت میگفت تو بودی که بپر بپر اومد ...

چه اتفاقی

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
از نظر من که اگر عقد کردی زشت بوده نرفتی ... یعنی چی خب غقد برا آشنایی هس حتی بدن ها باید آشنا باشن ...

کجایی هستین