2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گف شب بیا بمون خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 21 پست
این چ عقدیه دارین ناسلامتی زن و شوهرین نه اون میاد پیشت نه تو😕

رسم شب موندنو نداریم اصلا

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجایی هستین

برا استان فارسم ،، اما در کل الان دیگه کسی مشکلی نداره با شب خوابیدن پیش شوهر عقدیش 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

برا استان فارسم ،، اما در کل الان دیگه کسی مشکلی نداره با شب خوابیدن پیش شوهر عقدیش 

سمت شما خیلی خوبن تقریبا راحت میگیرن 

ما ترکیم سفت و سخت 😖

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
سمت شما خیلی خوبن تقریبا راحت میگیرن  ما ترکیم سفت و سخت 😖

نمیدونم والا اما به هر حال اون پسر هم به هوای یه چیزای عقد کرده دیگه اینقدر تحریم کردن شوهر عقدی  اصلا درست نیس من دوسال عقد بودم پیش هم میمیموندیم مسافرت میرفتیم  اما تا شب عروسی دختر بودم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نمیدونم والا اما به هر حال اون پسر هم به هوای یه چیزای عقد کرده دیگه اینقدر تحریم کردن شوهر عقدی &nb ...

اگه برمم شب پیشش نمیذارن بخابم ک 

باید پیش مامانش بخابم

اگه برمم شب پیشش نمیذارن بخابم ک  باید پیش مامانش بخابم

اوووو چرا ؟؟؟ اگر اینجوریه که  خب بابات نباید مشکل داشته باشه . از اون ور هم پسره خودش مادرشو میپیچونع ..برید خوش بگذرونید باهم