من احساس میکنم هست من چهرم شبیه لیندا کیانیه شوهرم هروقت فیلم نشون میده میگه چقدر شبیهید دیروز یه دختر بیرون بود دور یکم نشسته بود یهو گفت اینو شبیه بازیگره گلشیفتس من ناراحت شدم گفتم خاکتوسر هیذت کنن گفت من فقط کنجکاوم من گفتم نه تو هیذی حالا کاراش رو مخمه مثلا آیشواریا رو میگه شبیه دخترفامیلمونه 😳
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بنده خدایی از اقوام مادرشوهرم تو مراسم نامزدیش هی داشته به دخترای فامیل عروس نگاه میکرده درواقع زل میزده که یکی از همون دخترا با میوه کوبوند تو صورت داماد!😂😂😂
من خودمم دوس دارم نگا کنم مخصوصا لباس انقد که رنگ و رنگ میپوشن،،،😄
اره خداییش.خیلی متنوع و جذابن لامصبا😁😁😁
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم