2777
2789
عنوان

خدا بگم چی کارتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 107 پست
عزیز دلم دعوا ک نداریم تهران لهجه خواس خودشو داره زبان همه فارسی ولی با گویش متفاوت میدونستی زبان ته ...

ببخشید خواص 🙏🌹

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
دراصل منظورش از لهجه  اینه تهرانی ها لهجه ای ندارن و از شمالی ها قابل تشخیصن

نه دارن لهجه دارن مثلا شما لهحه شیرازی و تهرانی و اصفهانی تشخیص نمیدی؟ لهجه تهرانی قدمت نداره و از زمان قاجار شکل گرفته کتابهای مربوط بهش تو کتاب خونه زیاده مطالعه کنید

تو گوگل هست ولی کاملترش تو یه کتابی بود الان اسمشو ب یاد ندارم خیلی جالبه حتی بعضی هندو تبارها رو لهجه تاثیر داشتن حتما مطالعه کنید 💚 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با این سطح ایکیو که نمیفهمی منظور من از عروسی تو محرم نبوده و اینکه تو تلویزیون نمیان عزاداری و ...

توم انچنان ایکیوت بالا نی بدبخ😆.. نوشتی تو کامنت قبلی یا میرن مسافرت یا سینه زنی یا عروسی.. پ مشکل نوشتاری تویه ک اینطور جوابتو دادم ایکیو.. هرطور کامنت نوشته شه جواب داده میشه ن ک فلان چیزو بنویسی بگی منظور من فلان بود.. پس مثل عقب افتاده ها ننویس زشته😆.. تو ک اصن تو مجالس شرکت نکردی لطف کن کمتر چرت و پرت تفت بده.. برو تو یخ عزاداری ببین ک چجوری عزاداری میکنن  به خاطر شرایط کرونا بعد بیا اینجا مزخرفات فلسفی تفت بده باشه؟؟؟

شبیه عقب افتاده ها نباش عزیزم... خنگ_نباشیم#  

چرت_و_پرت_نگوییم#  

التماس_تفکر#  

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤