2777
2789
عنوان

خدا بگم چی کارتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 107 پست
فرمانداری و شهردار که براتون کاری نمیکنه مردم دست به دست هم بدن راهو ببندن سنگ بارونشون کنن تا بترسن ...

چرا اونا میبندن پاساژا بستست اکثر مغازها ولی واقعا دیگه حریف نمیشن مگه یکی دوتان  پرستار چه گناهی داره پزشک چه گناهی داره بخدا اونا خستن بیا ببین وضعیت بیمارستانهامونو فامیلمون ک رییس بیمارستانه میگه من دیگه نمیتونم ادامه بدم  میدونی چقدر مرگو میر زیاد شده اینجا چقدر امار مبتلاها زیاد شد خسته شدیم فقط ادعا دارن 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

چرا به حاشیه میرید لهجه و شهر و... مهم اینه که خوب و بد ،با فرهنگ و بی فرهنگ همه جاییه شمالیهای بیچاره چیکار کنند دیگه وقتی طرف واسه خودش ارزش قائل نیست

الهی خواسته هامون بشه داشته هامون،آمین💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تهرانی لهجه داره میگن  زبون همه فارسی ولی با لهجهای مختلف تهران هم لهجا خاص خودشو داره&nb ...

بله دوست منم شیرازی بود میگفت شما متوجه نمی‌شود پلی ما گویش تهرانی رو‌تشخیص میدیم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
دوست منم امروز راه افتاد واسه اونجا البته مال تهران نیستیم بهش میگم نرو‌خطرناکه  شکلک اینا م ...

تو هم عکس گوسفند براش میفرستادی 😞😐😬

خدا نگذره ازشون

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزیزم از شما بعیده ها تو شمال فقط تهرانی ریخته مشهد و اصفهان‌ و و و نیست؟ دیشب صد تا عکس دیدم از ...

عزیزم خب لهجه داد میزنه  من بیشتر پلاک تهران تو پارک سر خیابون میبینم من ک نگفتم همه گفتم اون دسته از  بخدا مام خسته ایم بچم خسته شده حتی پارک سر خیابون نمیبرمش ولی اونا چی بگم دیگه خیلی زورم گرفت همه با بلند گو میگن بمونید خونه بیرون نیاید اونوقت اینارو میبینم خیلی بهم میریزم 😔

بحث نمیکنم دوستم ولی شمالیا و ترکا و لرا کردا و...لهجه دارن به نظرشون اینطور میاد که تهرانیام لهجه د ...

دراصل منظورش از لهجه 

اینه تهرانی ها لهجه ای ندارن و از شمالی ها قابل تشخیصن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عزیزم من ن تهرانیم ن شمالی من خودم برا تبریزم مامانم برا شمالع ولی اینکه بگیم تهرانیا درس نیس چون الان از همع جا میرن شمال واینکه ادم بی فرهنگ و دور از شخصیت فقط واسه تهران نیس الان اصالت تهران دیگ سرجاش نیس وقتی میگیم تهرانیا درس نیس خود تهران پر هس از کلی ساکن ک واسه خودتهران نیستن وقتی ما خودمون با هموطنمونم اینجوریم و دعوای داخلی میشه پس از بقیه کشورا چ انتظار؟؟؟ادم بی فرهنگ همه جاهس‌‌‌‌....فقط ب ی جا اشارع نکنیم

عزیژم اژ کل ایران دارن میان!اونایی هم که دورن شهرهای دیگه میرن مسافرت!اونایی هم که نمیتونن برن ...

تلویزیونو روشن کنی میبینی ک همه با فاصله یه متری نشیتن سینه میزنن...هیئتا کلا تعطیلن و برگزار نمیشن..عروسی هم ک محرمه کسی نمیگیره..

یکم اطلاعات عمومیتو بالا ببر بعد حرف بزن

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤
چرا اونا میبندن پاساژا بستست اکثر مغازها ولی واقعا دیگه حریف نمیشن مگه یکی دوتان  پرستار چه گنا ...

دولت باید راهارو میبست تو اخبارم میگفت مردم نریزن تو جاده ها درک میکنم خیلی شرایط سختیه

من تهرانی نیستم ولی از خیلی شهرا میان شمال حالا چرا گیر دادی به تهرانیا. هر کسی که بره سفر طلم کرده ...

گیر ندادم عزیزم دارم میبینم درسته هر جا برن ظلمه ولی خب امروز خیلی خسته شدم بچمم خستست زورم گرفت ☹️