2777
2789
عنوان

خدا بگم چی کارتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 107 پست
اره منظورم اینه وگرنه من همه لهجهارو دوست دارم مخصوصا یزدی کرمانی اصفهانی شیرازی ترکا تهران شمالیها ...

متوجه شدم عزیزم

اینا یا خیلی ضریب هوششون پایینه یا واقعا پی دعوان!!!!!

دعا کن واکسنش بیاد هممون از این وضعیت راحت شیم با این رویه ای که خیلیا پیش گرفتن کرونا حالا حالاها ...

با این قیمت یورو سفارتخونها آلمانم ضربه خورده شد دیگه چی کار کنیم زنده در بریم حالا هر جا باشه والا تا دوسال دیگم چشم آب نمیخوره  

انشالا سلامت باشین ❤️

انشالا بیاد واکسنش اعصاب واسه کسی نمونده دیگه همه قشرها اسیب خوردن 🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متوجه شدم عزیزم اینا یا خیلی ضریب هوششون پایینه یا واقعا پی دعوان!!!!!

ممنونم شاید بد متوجه شدن منظورم چیز دیگه ای بود ❤️🙏

با این قیمت یورو سفارتخونها آلمانم ضربه خورده شد دیگه چی کار کنیم زنده در بریم حالا هر جا باشه ...

برید ترکیه از اونجا اقدام کنین

به خدا خیلی بهتر از اینجاست ....

همچنین عزیزدلم😍😍🥰❤❤💋💋❤❤

واقعا .....

امین🤲🌹

تن شما و خانواده تون هم سلامت و لبتون خندون اون دوستمون خوب گفت کرونا الک آدمیزاد از غیر آدمیزاد بو ...

واقعا جملش ب دلم نشست ❤️

بعد به من میگن چرا رفت و امد نداری با کی رفت و امد کنم با اونایی که دم به دقیقه عروسی و عزا و مسافرت ...

منم قصد دارم نفرستم والا تو این مملکت بچها ک اخرش بیکارن خب ملت یا سال نفرستن چی میشه 

برید ترکیه از اونجا اقدام کنین به خدا خیلی بهتر از اینجاست .... همچنین عزیزدلم😍😍🥰❤❤💋💋❤❤ واقع ...

از اینجا کارمون درست میشه مدارکمون کامله ولی سفارتخونها بستست  بعدم باز بشه کلی طول میکشه نوبت ماشه ترکیه نوبتش سه ماهست ولی ایران یه سال و نیم ما اسفند نوبتمون بود  دی ایمیل دومو زدن ک یهو همه جا بسته شد و سفارتخونهام تعطیل خود ترکیه هم بریم بستست الان تا ببینیم چی میشه 

مرسی از دلگرمیت عزیزم ❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

از اینجا کارمون درست میشه مدارکمون کامله ولی سفارتخونها بستست  بعدم باز بشه کلی طول میکشه نوبت ...

لعنت به کرونا همه رو گرفتار کرده😑

امیدوارم کارتون به خوبی و زود پیش بره

آلمان ماه پیش گفت ۳ ماه دیگه واکنسشو وارد بازار میکنن

امید داشته باش عزیزدلم درست میشه 

قربونت برم عزیزمی🌹

مراقب خودتون باشین😍❤💋

لعنت به کرونا همه رو گرفتار کرده😑 امیدوارم کارتون به خوبی و زود پیش بره آلمان ماه پیش گفت ۳ ماه د ...

قوربنت برم انشالا انشالا ❤️❤️❤️❤️

بیاد واکسنش همه راحت شن🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏

تلویزیونو روشن کنی میبینی ک همه با فاصله یه متری نشیتن سینه میزنن...هیئتا کلا تعطیلن و برگزار نمیشن. ...

شما با این سطح ایکیو که نمیفهمی منظور من از عروسی تو محرم نبوده و اینکه تو تلویزیون نمیان عزاداری و هیئت کل کشور رو پوشش بدن و معلومه گزینشی نشون میدن اصلااااا حرف نزن پاشو برو به گردش و عزاداریت برس 

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  
نه ساده ایم😊فقط کتابی نیست

عزیز دلم دعوا ک نداریم تهران لهجه خواس خودشو داره زبان همه فارسی ولی با گویش متفاوت میدونستی زبان تهران شمال حدود دویست سال پیش مازنی بود؟ 

لهجه تهران از زمان قاجار شکل گرفت شما اگه دقت کنید مثلا بعضی واژه رو میکشید 

زبان فارسی زبان معیاره 

نمیگم لهجه بدیه نه قشنگه مثل همه لهجهای دیگه شیرازی کرمانی یزدی شمالی.... 

یه خورد تحقیق کنید حتی گوگل میفهمید  🙏

من خودم و خانوادم لهجه نداریم نمی‌دونم کدوم تهرانی رو دارین میگین که لهجه داره حتما خانوادش شهرستانی ...

تهرانی ها ک در قدیم مازنی حرف میزدن یا شیمیران و دماوند زبان خاصی داشتن  گویش اونام داره از بین میره 

خب شما لهجه تهرانی خیلی بالا میدونید و یه جوری لهجه شهرستانی زشت خب این از عدم اگاهیتون میاد یا خورده تحقیق کنید مطالعه کنید بعد نظر بدین ببینید لهجه تهرانی از کی بوجود اومده قدمتش چقدره قبل این ب چه زبونی صحبت میکردن اصلیت ساکنان تهران در قدیم کیا بودن اینطوری راحتتر ب جواب میرسید و هیچوقت پز لهجه ب کسی نمیدید از کلمه شهرستانی استفاده نمیکنید  

تهران هم شهرستانه یعنی همه شهر های ایران میشن شهرستان تهران میشه چی؟ 

عزیزم تهرانم شهرستانه میدونستی اینا رو؟ 

🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️