2777
2789
عنوان

پریــود :/

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 48 پست
منم چند روز ایت ور اون ور میشه همیشه عقب انداختم ولی این ماه که اقدام کردیم جلو انداختم باید برم دکت ...

منم الان ۷ ماه بود منظم بودا این ماه ۵ روز جلو تر شدم 😐 دارو برا عفونتمم استفاده کردم نمیدونم از اونه یانه

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
من چندجا تو همین برنامه ها پرسیدم خانومایی ک مث من بودن میگفتن نشونه خوبیه، یکی میگف تا دوماه پریودم ...

من خودم ۴سال اقدام بودم پریودم بیشترعقب میفتاد چندبارجلوافتادرفتم دکترگفت تنبلی تخمدان شدیدداری دارودادبهم مصرف کردم بعدسه سال باردارشدم ولی سقط شدبعدسقط دکترگفت داری یائسه میشی تایکسال بهم دارودادولی مصرف نکردم یعنی کرونااومددیگه نمیشدمدام برم آزمایش وسونوبه خاطرهمین نخوردم ولی شکرخدا تیرماه فهمیدم باردارم والان ۱۲هفته ام🥰ان شاالله شماهم باردارمیشی فقط استرس نداشته باش موقع رابطه به بچه وبارداری فکرنکن اصلااینجوری زودتربه نتیجه میرسی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم الان ۷ ماه بود منظم بودا این ماه ۵ روز جلو تر شدم 😐 دارو برا عفونتمم استفاده کردم نمیدونم از او ...

من خیلی امید داشتم باردارم کلا خورد تو برجکم😔

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
واقعا ما این ماه ۶ روز جلو انداختم از چی می تونه باشه؟لز اقدامه یعنی؟

آره ازاقدامه ان شاالله به زودی نتیجه میگیری

بچه ها برای منم دعاکنید این ماه نی نی دارشده باشم دیگه خسته شدم منم تنبلی داشتم بامتفورمین روز۱۳یه فولی۱۷داشتم خداکنه گرفته باشه 

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
آره ازاقدامه ان شاالله به زودی نتیجه میگیری

مشکلی وجود نداره یعنی ؟من ترسیدم پس چرا باردار نشدم پریودم ام برای اولین بار جلو انداخته هیچ وقت جلو ننداختم ولی عقب چرا 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من خودم ۴سال اقدام بودم پریودم بیشترعقب میفتاد چندبارجلوافتادرفتم دکترگفت تنبلی تخمدان شدیدداری دارو ...

خداروشکر نینی دار شدی 😍

انشالله عزیزم، خیلی نینی دوس دارم شوهرمم همش سرکاره منم تو خونه حوصلم سرمیره میگم حداقل نی نی داشته باشم سرم گرم اون باشه 😁

حالا خداکنه پریود نشم 😪

زندگی یعنی همین بودنایِ تو و دِلخوشیِ من به بودنت ♡
مشکلی وجود نداره یعنی ؟من ترسیدم پس چرا باردار نشدم پریودم ام برای اولین بار جلو انداخته هیچ وقت جلو ...

منم دقیقا همش عقب مینداختم ولی ماه قبل جلو انداختم که توسونو فولی۱۷داشتم بازم امیدوارشدم

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
مشکلی وجود نداره یعنی ؟من ترسیدم پس چرا باردار نشدم پریودم ام برای اولین بار جلو انداخته هیچ وقت جلو ...

عزیزم خب هنوز زوده، تا ۱ سال طبیعیه باردار نشدن، خیلی کمن اونایی که با بار اول یا دوم باردار بشن

من تقریبا ۴،۵ ماهه اقدامم

زندگی یعنی همین بودنایِ تو و دِلخوشیِ من به بودنت ♡
خداروشکر نینی دار شدی 😍 انشالله عزیزم، خیلی نینی دوس دارم شوهرمم همش سرکاره منم تو خونه حوصلم سرمی ...

امید بخدا روز چند سیکلت هستی

من خیلی امید داشتم باردارم کلا خورد تو برجکم😔

میشه عزیزم تو هنوز دوماهه اقدام کردی نگران نباش

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

اشکال نداره اگه بیشترازسه دفعه تکرارشدبرودکتریه سونوبده

منم دقیقا همش عقب مینداختم ولی ماه قبل جلو انداختم که توسونو فولی۱۷داشتم بازم امیدوارشدم

یعنی چی یعنی من الان ممکنه مشکلی داشته باشم ؟کاش ماه پیش می رفتم دکتر برام سنو بنویسه مثل احمق ها گفتم یه ماه صبر کنم 😥😥😥

خداروشکر نینی دار شدی 😍 انشالله عزیزم، خیلی نینی دوس دارم شوهرمم همش سرکاره منم تو خونه حوصلم سرمی ...

ان شاالله تااربعین تاپیک مامان شدن شماوهمه منتظرا روببینیم🙏❤️فقط توکل کنیدبه خدا واسترس روازخودتون دورکنید😘