2777
2789
عنوان

پریــود :/

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 48 پست
امید بخدا روز چند سیکلت هستی

سیکلام ۳۰-۳۱ روزس، ولی الان ۳۹ روز گذشته و خبری نیس

همیشه ۲۲ هرماه پریود میشدم، ماه پیش ک تاخیر داشت شد ۳۰م لکه بینی داشتم ۳۱م پریود شدم، حالا از همون ۳۰م دارم حساب میکنم ۸ روز گذشته و بازم خبری نیس

زندگی یعنی همین بودنایِ تو و دِلخوشیِ من به بودنت ♡
من خودم ۴سال اقدام بودم پریودم بیشترعقب میفتاد چندبارجلوافتادرفتم دکترگفت تنبلی تخمدان شدیدداری دارو ...

وای ینی من این ماه ۶ روز جلو نداختم ینی نشونه خوبیه؟اخه براعفونتمم دارو استفاده کردم میگم شاید از اون باشه 

عزیزم یه سوال دارم من تو اقدامم بعضی وقتا ک مریض میشم میرم دکتر دارو میده استفاده مکنم میترسم ضررداشه باشه یا بچه داشته باشم دارو بهش ضرر کنه اگه اقدام باشی دارو استفاده کنی ایراد داره؟

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی یعنی من الان ممکنه مشکلی داشته باشم ؟کاش ماه پیش می رفتم دکتر برام سنو بنویسه مثل احمق ها گف ...

نه بابا من قبلا هم رفته بودم اصلا فولی نداشتم ولی ماه قبل ورزش کردم ومتفورمین خوردم دکتر برام سونو نوشت که اگه بازم تنبلی دارم داروهامو اضافه کنه که گفت خدارو شکر این ماه یه فولیکول غالب داری حالا دیگه نمیدونم آزاد شده یانه

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
عزیزم خب هنوز زوده، تا ۱ سال طبیعیه باردار نشدن، خیلی کمن اونایی که با بار اول یا دوم باردار بشن من ...

بله میدونم عزیزم من جاریم خودش میگه بعد ۴ ماه باردار شدم خواهر شوهرم هم میگن خیلی زود باردار شد ۳ ماه بعدش بود که تازه میگن خیلی زود شده 😁من مادرم خالم ماه اول عروسی باردار شدن ما ۶ ماه عروسی کردیم جلو گیری داشتیم از این ماه اقدام میکنیم  بقبه فکر میکنن از اول اقدام داشتیم نشده 😐😐😐(خانواده شوهر )که پریودم نامنظم شده حداقل برم دکتر بگه مشکلی ندارم بیام راحت هر وقت شد شد عجله نمیکنم می ترسم فقط مشکلی داشته باشم 😔

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
سیکلام ۳۰-۳۱ روزس، ولی الان ۳۹ روز گذشته و خبری نیس همیشه ۲۲ هرماه پریود میشدم، ماه پیش ک تاخیر داش ...

اضافه وزن نداری

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
میشه عزیزم تو هنوز دوماهه اقدام کردی نگران نباش

نمیدونم چرا صبر ندارم همش میگم نکنه مشکلی هست حالا هم که پریودم جلو افتاده 😥😥

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بله میدونم عزیزم من جاریم خودش میگه بعد ۴ ماه باردار شدم خواهر شوهرم هم میگن خیلی زود باردار شد ۳ ما ...

ایشالا توام بزودی مامان بشی ⁦♥️⁩

زندگی یعنی همین بودنایِ تو و دِلخوشیِ من به بودنت ♡
نمیدونم چرا صبر ندارم همش میگم نکنه مشکلی هست حالا هم که پریودم جلو افتاده 😥😥

تو تازه گفتی بسم الله  

تو تازه گفتی بسم الله    

صبرم تا همون حدود ها هست🤣🤣

چرا دارم، از وقتی متاهل شدم چاقتر از قبلم شدم، فک کنم یه ۱۲،۱۳ کیلویی اضافه داشته باشم😂😐

وزنتو کم کن پریودت منظم میشه من آجی بزرگم ۴۰سالش بود ۱۴کیلو لاغر شد یهو حامله شد غافلگیر شد قبلش دکتر بهس گفته بود دیگه اصلا حامله نمیشی نمیخواد جلوگیری کنی یهو بالاغری حامله شد

مث من همش فک میکنم نازام 😂😂😂

اره دقیقا ما پیش اقدام نداشتیم ولی خوب چند باری رابطه بدون جلوگیری داشتم که نشد گفتم این ماه حتما میشه علاعم داشتم ولی آخرش بازم منفی شد پریود شدم همش میگم مشکلی دارم از اون طرف هم میگم ولی اگه  چند ماه نشه بعد بشه تولد بچه میفته تابستون من نمیخوام تابستون بشه 😁😁🤣🤣🤣

مث من همش فک میکنم نازام 😂😂😂

من خودم تو عقد یهو۱۲کیلو اضافه وزن گرفتم تصمیم گرفتم وزن کم کنم تو لباس عروس قشنگ باشم ۱۴کیلو بارژیم وورزش کم کردم وقتی عروسی کردم ماه اول اصلا نفهمیدم چجوری باردارشدم همه میگفتن حجله گیرشدی