2777
2789
عنوان

دوست پسرمو ببخشم؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست پسر به چه دردی میخوره

دقیقا ...

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...

ببین منم به مدت یه سال دوستپسر داشتم و اعتمادم بهش از اعتمادبه بابامم بیشتر بود و اونو تافته ی چدا بافته میدونستم

ولی...

همشون لنگه ی همن و دوست پسر اندازه ی پشه هم ارزش نداره  

و این شد تجربه که دیگ دوست پسر نداشته باشم

خاصه تا بیشتر وابسته نشدی کات کن

کلا با عقلت تصمیم بگیر حتی اگه مجبور بشی خیلی گریه کنی چون چند روز بعد کات به حالت عادی برمیگردی

کلا سینگل باش و پادشاهی کن

کسی که پا میده و با تو دوست میشه ممکنه با صدنفرم دوست شه . به دوستی اعتمادی نیس

قبول ندارم عزیزم یکیش خودم حتی با ی پسر دیگه بزوووور حرف میزنم همه عین هم نیستن من میخواستم اشنا بشم برای ازدواج حالا هرچی صلاحه پیش بیاد  ولی دوستیه دیگه یجوری 🙃کسی ک واقعا یکیو دوست داره هیچ وقت اینکارو نمیکنه

چند وقته باهاش هستی .و چقد از اون ماجرا میگذره بهش فرصت بده اگه میبینی خوبه 

حدود ۲ ساله باهاشم 

نمیدونم اون چقدر درگیر ماجرا بوده ولی اولین بار اوایل آشناییمون ی بار دیدم گوشیش زنگ خود ک اسم اون دختر افتاد و من خیلی ریلکس گفتم ک اوکی عزیزم یا شمارتو عوض کن یا بلاکش کن چون واقعا برام همچین چیزی مطرح نبود ک بخواد رابطه ی مخفیانه داشته باشه اگه منو دوس داره چرا باید بخواد با یکی دیگه باشه اگه دوس نداره ک من همممششش بهش گفتم هر وقتت نخواستی ادامه بدی فقط بگو و من خیلی راحت تر از جوری ک فکرشو کنی میرم 

واسه همین بار اول خیلی راحت گذشتم 

ولی ۶ ۷ ماه پیش چتشو دیدم ک ...

ک همون لحظه خودم زنگ زدم ب دختره و با همون حالت نفس نفس زدن و فلان ی ذره صحبت کردم اونم گفت هیچی بین ما نیس من قکر میکردم الکی میگه ک رل داره و ...

ازونجا ب بعد من انواع اقسام حمله های عصبی تپش قلب و ...داشتم 

خودش تو همین مدت باعث شد بهتر شم 

موند فشامو شنید برام کادو خرید گفت من جهالت کردم بچگی کردم و ....

الان بعد ۷ ماه ک حالم بهتره و دوباره دارم فکر میکنم نمیتونم ببخشم و فراموش کنم اون روزا و حال بدمو ولی از ی طرفم فکر میکنم نمیتونم ب این راحتی ازین رابطه بگذرم 

با خودم میگم من ک اینهمه واسه این آدم و این رابطه انرژی گذاشتم اگه واقعا دوسم داشته باشه دیگه این اتفاق تکرار نمیشه 😓نمیدونم اصلا چی درسته چی غلط

حدود ۲ ساله باهاشم  نمیدونم اون چقدر درگیر ماجرا بوده ولی اولین بار اوایل آشناییمون ی بار دیدم ...

با توجه ب این ماجرا ی قول درست حسابی ازش بگیر و بهش زمان بده 

اگه خیلی خیلی دوسش داریو فک میکنی میتونه ثانیه ب ثانیه از زندگیتو باهاش خوشحال باشی و اذیتت نمیکنه حالا از هر لحاظی