2777
2789
عنوان

دوست پسرمو ببخشم؟😓

846 بازدید | 38 پست

من میخوام ب خاطر این که با ی نفر ک قبل از من باهاش آشنا بوده ولی بعد از منم بعضی وقتا باهاش چت میکرده کات کنم 

بالاخره این چیزا خط قرمز رابطه س 

ولی اون همش قسم میخوره ک حسی ب دختره نداشته بهشم چند بار گفته رل داره ولی اون باور نمیکرده و واسه اینکه دختر دیونه بازی درنیاره اینجوری میخواسته کم کم تموم کنه 

ولی من دیگه بهش اعتماد ندارم 

پسری ک اینقد شجاعت نداره ک ی چت ساده رو تموم کنه پس فردا تو موقعیتای سخت تر میخواد چیکار کنه ...

ولی من دوسش دارم 😓😓نمیدونم چیکار کنم 

تا حالا چند بارم سر همین موضوع کات کردیم و برگشتیم هر دفه من از رو عصبانیت و خشم ی حرفایی میزنم ک اون فقط میگه حق داری من شرمنده م ببخش ی فرصت دیگه بده و چند ماهه ک ب نظرم اوضاع بهتر شده 

ولی ازین میترسم ک دوباره برگرده ب اینکارا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرمن کات کن همچین پسری ارزش دوباره فرصت دادن رو نداره

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

نه چون دوباره اينكارو ميكنه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak