2777
2789

هیچ روزی مانند عاشورا وهیچ زمینی مانند کربلا نیستاین جمله کل یوم عاشورا کل عرض کربلا غلط است❌

امام حسن علیه السلام فرمودندلا یوم کیومک یا ابا عبدالله✅........❗️

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا❌

❗️همۀ روزها عاشوراست و همۀ زمین ها کربلاست!❌

🔹شاید مشهور ترین جمله ای که در این ایام بر پرچم ها و گاهاً بر منابر و حسینیه ها دیده و شنیده میشود همین جملۀ معروف فوق است که متاسفانه با عنوان حدیث مطرح میگردد!!🔹در تمامی منابع حدیث جست و جو دقیق انجام شد و جمله فوق حتی به عنوان حدیث ضعیف السند (مرسل) هم مطرح نشده است وهیچ گونه مبنای حدیثی برای آن پیدا نشد!!🔸عبارت فوق نه تنها قطعاً حدیث نیست،بلکه با طیفی از احادیث معتبر و صحیح السند شیعه در تضاد آشکار است که به تعدادی از آنان اشاره میکنیم:

-امام حسن مجتبی علیه‌السلام در ضمن #خبر دادن از #شهادت خویش ، عبارتی فرمودند که بطلان مضمون مطلب فوق است؛دقت کنید::

⚫️ إنَّ الحُسَينَ بنَ عَلِيِّ بنِ أبي طالِبٍ عليه السلام دَخَلَ يَوما إلَى الحَسَنِ عليه السلام ، فَلَمّا نَظَرَ إلَيهِ بَكى ، فَقالَ لَهُ : ما يُبكيكَ يا أبا عَبدِ اللّه ِ ؟ قالَ : أبكي لِما يُصنَعُ بِكَ . فَقالَ لَهُ الحَسَنُ عليه السلام : إنَّ الَّذي يُؤتى إلَيَّ سَمٌّ يُدَسُّ إلَيَّ فَاُقتَلُ بِهِ ، ولكِن لا يَومَ كَيَومِكَ يا أبا عَبدِ اللّه ِ ! يَزدَلِفُ إلَيكَ ثَلاثونَ ألفَ رَجُلٍ ، يَدَّعونَ أنَّهُم مِن اُمَّةِ جَدِّنا مُحَمَّدٍ صلى الله عليه و آله ، ويَنتَحِلونَ دينَ الإِسلامِ ، فَيَجتَمِعونَ عَلى قَتلِكَ ، وسَفكِ دَمِكَ ، وَانتِهاكِ حُرمَتِكَ ، وسَبيِ ذَراريكَ ونِسائِكَ ، وَانتِهابِ ثَقَلِكَ ، فَعِندَها تَحُلُّ بِبَني اُمَيَّةَ اللَّعنَةُ ، وتُمطِرُ السَّماءُ رَمادا ودَما ، ويَبكي عَلَيكَ كُلُّ شَيءٍ حَتَّى الوُحوشِ فِي الفَلَواتِ ، وَالحيتانِ فِي البِحارِ

🔸حسين بن على بن ابى طالب عليه السلام روزى بر حسن عليه السلام در آمد و نگاهش كه به او افتاد ، گريست . حسن عليه السلام به او گفت: «اى ابا عبد اللّه ! چرا گريه مى كنى؟» . گفت : به خاطر آنچه با تو خواهد شد، مى گريم. حسن عليه السلام گفت : «آنچه با من مى شود، سمّى است كه به دسيسه به من مى دهند و با آن ، كشته مى شوم 👈امّا هيچ روزى ، مانند روز تو نيست👉، اى ابا عبد اللّه ! سى هزار مرد جنگى به جنگ با تو مى شتابند و همه ادّعا مى كنند كه از امّت جدّمان محمّد صلى الله عليه و آله هستند و خود را به اسلام مى بندند و بر كشتن و ريختن خونت و هتك حرمتت و اسير كردن فرزندان و زنانت و تاراج اموالت، گرد مى آيند، و همين هنگام است كه لعنت بر بنى اميّه فرود مى آيد و آسمان ، خون و خاكستر مى بارد و همه چيز، حتّى وُحوش بيابان و ماهيان دريا بر تو مى گريند»

الأمالى/صدوق : ص١٧٧ ح١٧٩بحارالانوار ج٤٥ ص٢١٨-

امام سجاد علیه السلام نیز فرمودند :

⚫️لا یوم کیوم الحسین علیه السلام؛✅😭

🔸هرگز روزی مانند روز حسین (عاشورا) نباشد.😭

الأمالی، شیخ صدوق، ص ۵۴۷-

امام صادق عليه السلام فرمودند:

⚫️ مكه سخن گفت به كرامت هاى خداوند تفاخر نمود و گفت : كيست مانند من و حال آنكه خانه خدا روى من بنا شده و مردم از اطراف به جانب من مى آيند، چون مكّه تفاخر نمود وحى شد، كه اى مكّه بجاى خود باش ، نيست فضل خانه كه سبب فضل تو است در جنب فضل كربلا، مگر به مانند سوزنى كه در دريا فرو برند، پس چه اندازه آب از دريا برميدارد، و اگر خاك كربلا نبود تو را فضيلت نميدادم ، و اگر آن شخص (امام حسين عليه السلام ) كه در آنجا مدفون است نبود نه تو را و نه خانه را خلق مى‌كردم پس بجاى خود باش و تواضع و خشوع نما، و تكبّر مكن بر كربلا و الّا تو را به جهنّم خواهم انداخت .

خصائص الحسينيه ص ۳۲۷▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️

🔚 جمله ی کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا از پایه و اساس باطله است.نه روایتی داریم به این مضمون و نه سخنی بر مبنای روایات هست!بلکه در تقابل با روایات است.روایات ما می گویند هیج زمینی مثل کربلا نیست و هیچ روزی مانند عاشورا نیست!👈👈 ترویج این عبارت، القاء و نشر شعاری غلط در باور جامعهء شیعی است. و کسانی که اولین بار آن را بیان کردند از دو حال خارج نیستند:

1.جهل نسبت به باطل بودن این جمله 

2.استفاده ابزاری از نام سیدالشهداء علیه السلام در جهت منافع دنیوی خودشان.

پاسخگویی به 👈 احکام شرعی بانوان براساس روایات اهل بیت علیهم السلام 

متأسفانه تحریف و جعل حدیث بسیار انجام شده

از ابن ابی‌العوجاء مانوی‌مذهب نقل شده که:چندین هزار حدیث جعلی واردِ دین کردند(خودش و اشخاصی دیگر)

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

حالا از کجا معلوم این جمله حدیثه؟ 

این جمله میگه فرض کن شرایط الان زمان روز عاشوراس و تو کربلایی 

چیکار میکنی؟ 

میمونی یا میمونی؟ 

اولی موندن و جنگیدن 

دومی ساکت موندن و ترسیدن

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعنوان حدیث نیست که، جمله معروفه

و ازین حیث مطرح نشده که عاشوراهم مثل روزای عادیه دیگست، بلکه ازین جنبه مطرح شده که هرروز و هرزمان ما هم مثل عاشوراییان در محک امتحان قرارگرفته ایم، حالا ببین کجای معرکه‌ای... باحسین زمان ؟!  یا علیه حسین زمان؟!!

سلام عزیزم

در متون روایی به مدرکی که اثبات نماید این جمله ی « کل یوم عاشوراء و کل ارض کربلاء» حدیثی از معصومان است برخورد نکردیم.[2]

ولی این عبارت برداشت درستی از مجموع حادثه کربلا و خط سیر امامت و در بر دارنده چندین پیام آموزنده و زیبا است؛ چون اگر چه روزی مثل واقعه عاشورا نیست و بوجود نخواهد آمد اما همیشه ظلم ظالمان و ستم به مظلومان پا بر جا هست تا اینکه قائم آل محمد(عج) ظهور کند و ریشه همه ظلمها را میان ببرد. اما فرهنگ عاشورا جاری بر بستر زمان و کربلا نماد استقامت در راه هدف و مبارزه با ظلم و بی عدالتی است. پیشوایان دینی ما به ما این گونه آموختند که باید با ظلم ظالمان مبارزه کرد و خود نیز این چنین عمل می کردند و این گونه نیست که عاشورا حادثه ای محدود در چارچوب زمان و مکان معین باشد.

‏جمله «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا»، نشان ‏دهنده ی پیوستگی و تداوم خط درگیری حق و باطل در همه زمانها و مکانهاست. عاشورا و کربلا، یکی از بارزترین حلقه‏های این زنجیره طولانی است. همیشه ‏حق و باطل رو در روی هم هستند و انسانهای آزاده، وظیفه پاسداری از حق و پیکار با باطل را بر عهده دارند و بی‏تفاوت گذشتن از کنار صحنه حق و باطل، بی‏دینی است.

گاهی سکوت بهترین کلام است

حضرت امام خمینی ‏(ره) که خود پیرو راستین امام حسین (ع) و بنیانگذار جمهوری اسلامی و مبارز بزرگ در مقابل ستمگران عصر خویش است، از این جمله با تعبیر « کلمه بزرگ» یاد می کند و بر حفظ معنای عاشورا و پیاده کردن نقش کربلا تأکید نموده است و می فرمایند: «این کلمه (کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا)، یک کلمه ‏بزرگی است...همه روز باید ملت ما این معنی را داشته باشد که امروز روز عاشورا است و ما باید مقابل ظلم بایستیم و همین جا هم کربلاست و باید نقش کربلا را ما پیاده‏ کنیم، انحصار به یک زمین ندارد. انحصار به یک افراد نمی‏شود. قضیه کربلا منحصر به یک ‏جمعیت هفتاد و چند نفری و یک سرزمین کربلا نبوده، همه زمینها باید این نقش را ایفا کنند.»

در واقع امام خمینی ‏(ره) با اعتقاد به این امر که قیام و شهادت سید‌‌الشهدا (ع) باید ملاک عمل اجتماعی مسلمانان قرار گیرد،‌ نهضت حسینی را مبنای حرکت خویش در انقلاب اسلامی قرار داد. «آنچه که سیدالشهدا عمل کرد و ‌آن ایده‌ ای که او داشت و آن راهی که او رفت و آن پیروزی که بعد از شهادت برای او حاصل شد و برای اسلام حاصل شد. این عبارت آموزنده هم تکلیف است و هم مژده، تکلیف از آن جهت که مستضعفان با عده‌ای قلیل، علیه مستکبران با ساز و برگ مجهز و قدرت شیطانی عظیم، مأمورند چونان سرور شهیدان قیام کنند. و مژده بدین جهت که شهیدان ما را در شمار شهیدان کربلا قرار داده است.»

به بیان بهتر همان گونه که امام حسین (ع)، وارث آدم و ابراهیم و نوح و موسی و عیسی(علیهم السلام) و محمد (ص) است، پیروان ‏عاشورایی او نیز وارث خط سرخ جهاد و شهادت‏اند و پرچم کربلا را بر زمین نمی‏نهند، و این جوهر تشیع در بعد سیاسی است چنان که خود امام حسین (ع) می‏افزاید: «فلکم فی اسوة‏،در کار من برای شما الگو است».

این دیدگاه، رد کننده ی نظریه‏ای است که کربلا و قیام حسینی را تکلیفی خاص امام‏ می‏داند که نمی‏توان از آن تبعیت کرد.

گاهی سکوت بهترین کلام است
حالا از کجا معلوم این جمله حدیثه؟  این جمله میگه فرض کن شرایط الان زمان روز عاشوراس و تو کر ...

درسته منظور امام نرفتن زیر بار ظلم هست چیزی که بخاطرش از جان خودش و عزیزانش گذشت

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
حضرت امام خمینی ‏(ره) که خود پیرو راستین امام حسین (ع) و بنیانگذار جمهوری اسلامی و مبارز بزرگ در مقا ...

اصلا مقایسه درستی نیست لطفا مسائل رو با هم قاطی نکنید!

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔