2777
2789
عنوان

سوتی خرکی نصف شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 40 پست

ب خاک رفت ک 😩😩😩  

این محرم دیگه محرم نمیشه چون اما حسین (ع) بخاطر ایستادگی جلوی ظلم ستم شهید شد اما ماهایی ک سنگشو به سینه میزنیم و حسین حسین از دهنمون نمیوفته داریم سر خم میکنیم جلوی ظلم . چون گند کاریا شروع میشه دختر پسرا ول میشن تو خیابونا و از جدید ترین مدل مو ها و جدیدترین کالکشن مانتوها و جدیدترین ارایش ها استفاده میکنن چون همش شده ادا تظاهر ریا چون پسرا دارن با دخترای پشت دسته امار بازی میکنن چون تا صبح میشینن کنار هم تو هیئت ها قلیون میکشن این محرم دیگه یعنی کل کل حاجی ها سر تعداد نذری هاشون یعنی یه شب مداحی 20 میلیون خلاصه بگم اینجا محرم یعنی همه چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا دلم سوخت براش😐😐😐

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
امروز اینقدر خندیدم ک دل درد شدم . ب زنشم گفته میخواستم از گالری حذف کنم نمیدونم چرا اینجوری شد&nbs ...

وای ب اون بگین یکی دو سال کلا دهنشو وا نکنه سنگینتره  

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

حالا یه سوال ... مگه سوپر دیدن مرد متاهل انقدر عادیه براتون؟ 😐

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
آدم از آفتابه شیرموز بخوره اینجوری ضایه نشه...

😂😂😂😂 دختر عجب زبونی داری 

یه مدت نبودی جات خالی بود ..خدایی هیچکس مثل خودت نمیتونه تیکه بندازه 🤣🤣🤣🤣

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
حالا یه سوال ... مگه سوپر دیدن مرد متاهل انقدر عادیه براتون؟ 😐

اره چون حداقل روزی دو تا تاپیک با این عنوان میبینم😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت