2777
2789
عنوان

سوتی خرکی نصف شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 40 پست

بیچاره دلم سوخت منم سوتی دادم ی نغرو لایک کردم 😭

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
اره چون حداقل روزی دو تا تاپیک با این عنوان میبینم😐

واقعا؟؟؟ خاک بسرم چرا برا من عادی نیست 😂😂😑

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بعد از این چع جور میتونه کمر راست کنه!!! 🙁

خدا واسه گرگ بیابون هم  نخواد😟🤣

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
😂😂😂😂 دختر عجب زبونی داری  یه مدت نبودی جات خالی بود ..خدایی هیچکس مثل خودت نمیتونه تیکه بن ...

قابل نداره    برگشتم دوباره گوشت همتونو بریزم با شوخیای بی نمکم  

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
واقعا؟؟؟ خاک بسرم چرا برا من عادی نیست 😂😂😑

اره همش میزنن چیکا کنیم شوهرمون نبینه یا امروز رفتم گوشیشو نگا کردم دیدم اینارو سرچ کرده😑

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
قابل نداره     برگشتم دوباره گوشت همتونو بریزم با شوخیای بی نمکم    

مبارک صاحبش 😂😂😂😂

همیشه یه جواب تو آستینت داری ایولا 😂😂😂😂

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
اره همش میزنن چیکا کنیم شوهرمون نبینه یا امروز رفتم گوشیشو نگا کردم دیدم اینارو سرچ کرده😑

اه چه بدددد . من هیچوقت اینکارو نمیکنم نمیخوام ذهنیتم از اینی که هست خراب تر بشه 😂💔😿

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
حالا یه سوال ... مگه سوپر دیدن مرد متاهل انقدر عادیه براتون؟ 😐

حالا گاهی  آدمی زاد  تو خفا یه غلطایی میکنه اما این  بیچاره رسماً رسواای عالم شده،  در موردش چی فکر میکنن  چی قضاوت مییکنن؟  خیلی  آبروریزی بد بوده و متاسفانه  هیچ جوره آبروش بر نمیگرده 

خدا هیچ کس اینجور بی آبرو و ذلیل نکنه🙏

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
حالا گاهی  آدمی زاد  تو خفا یه غلطایی میکنه اما این  بیچاره رسماً رسواای عالم شده، &n ...

اره والا . سر اونش که بحثی نیست