2777
2789
❤❤❤ منم هم سن و سال خودتم  تاپیکاتو خوندم  چرا انقد نا امیدی دختر؟؟

ناامیدم خیلی هیجی ندارم دلم بهش خوش باشه پدرم ک اون طور ولم کرد خواهر برادرامم ک ناتنین ک پیام خشک و خالی نمیدن خانواده مادری هم ک همش اذیت و عذاب ارزوی همع چی به دلم موند توی فقر بدبختی حتی کوچکترین چیزا همی امیدم این بود برم دانشگاه اونم به باد هوا رفت😔😔

میگن‌ مرگ حقه خدایا من حقمو میخام😭😭
همین الان راه بیفتم فکر کنم تا7برسم ازادگان ترافیک نباشه☺☺😀😀😀

😂 راه بیف بیا😂💔

خودت قمی ؟ 

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ناامیدم خیلی هیجی ندارم دلم بهش خوش باشه پدرم ک اون طور ولم کرد خواهر برادرامم ک ناتنین ک پیام خشک و ...

اول اینکه خیلی متاسف شدم عزیزم به خاطر شرایطت سختی که داری❤

دو اینکه همه ی این شرایط بهت یاد میده چجوری قوی و متکی به خودت باشی و ازت یه دختر خیلی خیلی قوی میسازه

اما بدون اون کسی که این شرایطو واست گذاشته خودش هواتو داره

فک نکن تنهایی هیچوقت مشکلات هستن اما تو و خدای خودت قوی ترین

و کنکور هم مطمئن باش مثل سال ۹۴ اگر سخت بوده با درصدهای پایین حتی رشته های خوبی هست و اینکه مطمئن باش قبول میشی و خیلی زود هم میری سرکار

نا امیدی هیچوقت چاره کار نیست که

اگه حال الان بده باید آیندتو اونجوری که دوست داری بسازی

اصلا هم آسون نیس و سخته اما یاد بگیر تو محکم تر باشی😉

تو راهم ترافیکه نه تهرانم ملت دارن میزن مسافرت 😁😁😁

😂 😂 اها ایکاش قم بودی😂😂😂😂💔

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂
اول اینکه خیلی متاسف شدم عزیزم به خاطر شرایطت سختی که داری❤ دو اینکه همه ی این شرایط بهت یاد میده چ ...

ممنون اجی ک باهام حرف زدی❤❤ان شالله موفق باشین در همه مراحل زندگی

میگن‌ مرگ حقه خدایا من حقمو میخام😭😭
احساس میکنم خیلی حرف زدم اما هیچوقت دوست ندارم دختریرو سرخورده و نا امید ببینم چون خیلی قوی تر از ای ...

نه عزیزم ازینکه صحبت کردی خیلی هم خوشحال شدم، انشاله ک هیچوقت هیچ دختر و حتی پسری رو سرخورده و غمگین نبینیم 

ممنون اجی ک باهام حرف زدی❤❤ان شالله موفق باشین در همه مراحل زندگی

سلامت باشی عزیزم همچنین شماااااا که شک نکن پاسخ تک تک تلاشاتو میگیری❤

فقد باید انرژی خوب داشته باشی❤

کلی راه نرفته و سالای خوب منتظرته❤