2777
2789
وای من نامزدم میگه صبح زود بیدار شی خودمو میزنم چه کاریه خخخخخخخخ

چون شغلتون واسه خودتونه خیلی خوبه من 6بیدارم صبحانشو میدم 7باید اداره ساعت بزنه دیگه بعدش خوابم نمیبره منم 😁

عزیزم خودتو خالی کن نگران نباش کوزت جان مادر بر میگرده دیگه تو نمیخواد همالی کنی 😂😂💔 

😂 😂 😂 😂 😂 

بدبختی مادر انتظار داره حمااالی کنم😂

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانواده ، مامانم خونمون

ازدواج کردی رفتی شهر دیگه ? انشاله زودتر هر جا ک هستی میری و میبینیشون صبح ک بیدار شدی تصویری زنگ بزن صحبت کن دلت وا میشه عزیزم

نمیشه😔یکسال زحمت کشیدم شد این

تو تلاش خودتو کردی عزیزم غصه بخوری ک چیزی دزست نمیشه ب جای غصه ب بعدش فکر کن و ب خودت بگو میتونی و بیشتر تلاش کن مطمین باش موفق میشی 

ازدواج کردی رفتی شهر دیگه ? انشاله زودتر هر جا ک هستی میری و میبینیشون صبح ک بیدار شدی تصویری زنگ بز ...

قربونت برم مرسی اره عزیزم ما خیلی دوریم خیلی زیاد ممنون بابت دلگرمیت

قربونت برم مرسی اره عزیزم ما خیلی دوریم خیلی زیاد ممنون بابت دلگرمیت

فداتشم عزیزم همین ک خدا رو شکر میدونی سالمند و خوبند هزاران بار شکر ب امید خدا این بیماری ریشه کن میشه و اوضاع بهتر میشه واسه دیدار و رفع دلتنگی ها 

ادرس بده بیام کمک 😀😀😀

😂 باشه 

قم. 

چهار راه هفت تیر. 

اولین خونه. دست چپ. 

منتظرما

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز