2777
2789
عنوان

اختلاله دوست نداشتنیه من😐

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست
یه اختلال روانی هستش به نام خود بیمارانگاری،درموردش سرچ کک

هوم فک کنم همون باشه 

ممنون

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر میخواد وسواس بیماریه برای شروع دیگه تو نت دنبال بیماری نگرد

ایده خوبیه 

فک کنم از وقتی راجبه هر بیماری خیلی سرچ میکنم این وسواسه فکریم تشدید شده

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
خنده دارنوشتی کلی خندیدم بااینکه دلم گرفته خدا حفظت کنه

حفظ نکنه شفا بده😂خوشالم که خندیدید😃

واااای مرسی عجب فکری از این به بعد دیگه دنباله بیماری نمیگردم😑تنکیو وری ماچ😐

خب وسواس فکری راهکارش همینه که فکر نکنی و با چیز دیگه مشغول کنی خودتو چون تا ذهنت آزاد باشه میره سراغ این فکرا

بعضیا رو راهنمایی هم میکنی بهشون برمیخوره  

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
پنجاه درصدش اینه اینو بذاری کنار عجیب جلو میفتی 

ممنون بابته ایده خوبتون💜کمکم میکنه حتما👌

خب وسواس فکری راهکارش همینه که فکر نکنی و با چیز دیگه مشغول کنی خودتو چون تا ذهنت آزاد باشه میره سرا ...

برنخورد به وسواسم قسم😂

خیلیم ممنون بابته راهکارتون😃💜سعی میکنم دیگه فکر نکنم بهش ایشالا شفا میگیرم

شفای_عاجل#  

منم به شیوه دیگه ای از این وسواس رنج میبرم خودمو انگولک میکنم یه عیبی پیدا میکنم بعد ساعتها باهاش ور میرم

روی حرفای خودمو بقیه خیلی حساسم مثلا از مهمونی که بر میگردیم به جد قسم میخورم تا چند روز فکرم مشغول حرفاییه که زدم یا بقیه بهم گفتن همیشم تو بحثای مغزیم خودم مقصرم خیلی بده و خیلی چیزای دیگ که تو تکست نمیگنجه توروخدا همیشه مواظب حرف زدنمون باشیم من همیشه به خانوادم یا شوهرم میگم شاید یکی مثه من حساس باشه و روز شب برا یه چیز نه چندان بزرگ گریه کنه

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕
منم به شیوه دیگه ای از این وسواس رنج میبرم خودمو انگولک میکنم یه عیبی پیدا میکنم بعد ساعتها باهاش ور ...

برایه بهترشدن و اصلاحتون قدمی برداشتید؟

من خداروشکر مدیریته بحران دارم ینی سعی میکنم که بحرانایه زندگیمو با خونسردیو ارامش حل کنم ولی واقعا این افکارا خیلی ازار میده 

الانم فعلن توهم زدم سرطانه پستان دارم😳

برایه بهترشدن و اصلاحتون قدمی برداشتید؟ من خداروشکر مدیریته بحران دارم ینی سعی میکنم که بحرانایه زن ...

نه هیچکاری نکردم فقط خیلی با بقیه معاشرت نمیکنم تا راحت باشم کلا قید رفتو آمدو زدم فقط مواقع مهمونیو یا دعوت بشیم یا بیان خونمون وتماااام شوهرمم چون وقتی میام خونه و باز همه چیز و براش میگم میگه پیششون نرو بااینکه هرروز برام یه حرف جدیدی درمیارن که نگار از آدما بدوره ولی نمیدونن که رفتار خودشونه که آدمو مجبور به اینکار کرده وگرنه حبس کردن خودت تو خونه و دور بودن از اجتماع هنر نیست در هر حال وقتی این اختلال سراغم میاد سعی میکنم فیلم ببینم ولی بازم فایده ای نداره درکل هیچ فایده ای نداره هوووم اینجوری

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕