2777
2789
عنوان

همدم های من ... 🖤❤🖤

1667 بازدید | 52 پست

چند روزی بود نبودم‌‌‌...

حالم خوب نبود.‌‌..

جو این سایت... حالمو بد میکنه‌...

من عاشقیمو اینجا جار زدم...

همه منو تو این سایت با عشقم رضا میشناختن...

همه میدونستن یه عاشقم...

یه عاشق واقعی...

همه برا وصالمون دعا میکردن...

تو همه تاپیکای ختم و دعا تگ میشدم..

چون میدونستن بزرگترین حاجتم رسیدن به عشقمه..

عشقی که همه زندگیم بود...

تنها سهم من بود از این زندگی...

خیلیاتون تو خصوصی بهم پیام دادین...

واقعا نا ندارم... خیلی خستم...

از همه چی...

از زندگی کردن‌...

از عشق...

از دوس داشتن...

از نوشتن...

دلم میخاد تنها باشم...

دوس ندارم کسی رضارو از من پیگیر بشه..

دوس ندارم همه امید واهی بهم بدن...

یا بگن حالت خوب میشه و فراموشش میکنی...

ن نمیتونم... از عهدم برنمیاد...

خودتون میدونید چقدر عاشق بودم، چقدر این حس و رابطه و دوس داشتن عمیق بود...

اون نفسم بود... همه وجودم بود...

دیگه بعد اون حس و حال هیچی رو ندارم..

با خاطره هاش خوشم...

با صداش...

عکساش... 💔

آهنگاش...

قول و قرارامون...

تا رضای من برنگرده من دیگه اینجا نمیام...

نگران من نباشین...

من لذت میبرم از این تنهایی‌‌‌...

از این حس عاشقانه...

از اینکه هنوزم ک هنوزه دلم ضعف میره براش...

از این اشکا...

از این درد و غم...

@شقااااایق2 خواهری دوست دارم خیلی زیاد، ببخش نگرانت گذاشتم... انشالله ب هر چی میخوای برسی... دلم خیلی خیلی برات تنگه... برا اون خنده های دو نفری از ته دلمون... یادش بخیر... 😔💔

@f_p_t ببخش ک نمیتونم سر قولی ک بهت دادم وایسم و بمونم اینجا کنارت... پس دعا کن عشقم برگرده تا بیام .. من درد میکشم... زجر میکشم از اومدن ب اینجا... آبجی دورت بگردم مرسی ک بودی همیشه، دوست دارم، آرزوم اینه از کنکور قبول شی، همیشه سر نمازام دعاتون میکنم 🖤😔

@afra_ دختر خاص و دوس داشتنی... نگرانم نباش عزیز دلم... فقط دعام کن... تا اونچیزی ک میخوام به حق این ماه عزیز اتفاق بیفته... خیلی وجودت ، حضورت، حرفات قشنگ بود‌... همیشه همینجوری بمون 💕🍃🌸

@گلستان۱۳۶۰ عزیز دلم، امیدوارم تاپیک حاجت رواییتو ببینم هر چه زودتر... خدا شاهده هر روز برات دعا میکنم... انشالله ب زودی به تموم خواسته هات برسی و خوشبخت شی 🥀💛

@دفنه77 عزیز دلم، مرسی که مثل ی خواهر کنارم بودی، اونروزایی ک جز تو و شقایق و نگار هیشکی نبود، دلم برات تنگ میشه مهربونم...

🌸🍃

همتونو بخدا میسپارم... خیلی دوستون دارم... خیلی...

هیچوقت فراموشتون نمیکنم...

ببخشید که خواهر خوبی براتون نبودم...

شقایق عزیز دل زهرااا... مراقب خودت باش... مراقب زندگیت باش... آرزوم خوشبختیته...💛

فرناااز مهربون من... هیشکی برام تو نمیشه... یادش بخیر ... چت کردنامون... ترکی حرف زدنات ...

هعععی خدااا ... مراقب مهربونیات باش...❤

معصومه ی عزیزم... انشالله گره زندگیت باز بشه گلم... مدت کمی کنار هم بودیم ولی خیلی خانوم و مهربون بودی برام 💛

افسانه دوس داشتنی... مراقب دل پاکت و قشنگیای روح و دلت باش... آرامشم بودی تو .. هر چند شاید خودت نمیدونستی هیچوقت... یه دقیقه حرف زدن باهات حال دلمو خوب میکرد... ❤

بهاره... یکی از دل پاکترین دخترایی بودی ک دیدم...

مراقب خودت باش... مراقب مهربونیات باش...

امیدوارم خوشبخت شی هر کجا ک هستی...💛

منو ببخشین .. 💔

اینروزا حالم خوب نیست...

باید برم...

نمیدونم چطور خداحافظی کنم...

سخته...

تاپیکو قفل نمیکنم..

تا هر چی خواستین بنویسین...

روزی ک رضا برگشت... من برمیگردم... 🖤💔

دعا کنین رود برگرده...

روزای جالبی نیستن این روزا...

بارون از ی طرف...☔

پاییز از ی طرف... 🍂🌿🍁

محرم از ی طرف... 🖤🥀

نبودِ معشوقم از ی طرف.. 🌸💔

همه نی نی سایتی های عزیز، چه اونایی ک منو میشناسید، چه نمیشناسید... براتون بهترینارو از خدا میخام... برام دعا کنید... دعا کنید تا رضای من برگرده...

من هنوزم عشقمو از خدا میخام، از امام رضا، از امام حسین ... 🖤🖤

تو این شبای عزیز منو فراموش نکنید، دلم محتاج ی ذره آرامشه... با چشمای خیس نوشتم... دلم برا همتون تنگ میشه... 

❤💛 ۱۳۹۹/۰۶/۰۷ 💛❤

❤💛 ۰۷ : ۰۱ 💛❤

❤💛 R.Z 💛❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم امیدوارم حال دلت زود خوب بشه و بهترینا برات رقم بخوره

و صلاح خدا با ارزوهات یکی باشه❤🌟

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸

سلام عزیزم....

نمی‌دونم چی بگم گلم 

خدا بهت صبر بده 

می‌دونم و کلمه ب کلمه و حرف به حرف نوشته هاتو درک میکنم 

امیدوارم هر چه زودتر با دل خوش به سایت برگردی 

کاری از دستم بر نمیاد جز دعا....

دلمون برات تنگ میشه

منتظرت میمونیم عزیزم ...

زهرا جان امیدوارم که حال دلت خوب باشه عزیزدلم انشالله به هرچی دوست داری برسی عزیزم به حق همین روزای عزیز🙏😔

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

زهرای عزیزم امیدوارم هرچی ازخدا میخوای بهت بده ... تبادل نظرهاتو سیو کردم وهرروز ب امید اینکه بیای وخبر خوب بدی میام چک میکنم😢😢 خدانگهدارت باشه وب حق این ماه عزیز دلت آروم بشه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

عزیزم ان شاالله  لشقت اقا رضا برمیگرده وباهم  ازدواج میکنید خوشخت میشیدب حق این شب ب حق این ماه محرم❤برات بهترین هارو ارزو میکنم💙

برای حاجت رواییم وحل شدن مشکلم دوتا صلوات میفرسی❤

دعا برای برگشت دوس پسر با پس زمینه مذهبی!!!!!!نشین واسه خط قرمز خدا دعا کن قرآن بخون ...خدا جوابتو نمیده.امضاتو واقعا که.بندهخدا شاید میخواد زن بکیره ....کسی که میخاد زن بگیره نمیاد با کسی که قبلا با دوست خودش دوست بوده ازدواج کنه....چون  که پسرا وقتی میخوان ازدواج کنن دنبال آفتاب مهتاب ندیده اشن.نه شمایی که هم با ایشون آره هم با دوستش آره.اصاا توصیه خدا اینکه سمت کسی که دوست پنهانی می گیره نرو فکر میکنی دلیل این توصیه خداوند چیه؟!!!!!...تو عادت کردی با دوستی با جنس مخالف ؟!وابسته ای.به خودت بیا

شما خودت دوست داری کسی که قبلا با چن تا دختر دوست شده بیاد با شما ازدواج کنه.....مطمعنا میگی نه چون اعتماد نداری بهش....همین الان اگه رضا با دوستت بره دوست بشه اعتماد میکنی بهش؟دیگه مثل قبل دوسش داری نه خیر.پس ار رضا توقع نداشته باش تا آخر عمرش باهات بمونه.شاید مبخاد تشکیل زندگی بده با کسی که بهش اعتماد داره.پس لطف کن فاز عاشقی با تم مذهبی برندار.تا آخر عمرش که تمیتونه به خاطر وابستگیا تو مجرد بمونه.

😭😭😭😭

خداکنه برگرده...

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐