2777
2789
عنوان

همدم های من ... 🖤❤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 52 پست
کمتر شعر بنویس ....مگه من چی گفتم  که میگی به حقوق هم جنس خودتو پایمال نکن...من حقیقت جامعه رو ...

مثال های زیادی داریم برای اینکه یه خانوم در چارچوب احترام و ادب ابراز علاقه کرده و خوشبخت هم هستند. فقط میدونید به جنبه داشتن طرف مقابل بستگی داره که با پشت دست، پس نزنه. فقط نمیدونه که تکرار نمیشه..
ببینید برای زهرا خیلی سخته که این اواخر هر روز به از دست دادنش زل زده..پس اینکه بیاییم هرطور دلمون خواست(!) و اسمش حقایق باشه حرف بزنیم، یکم اشتباهه..
منم بیشتر حرفای شما و زهرا رو تکرار کردم ولی نه شما ناراحت شدید نه زهرا..
این فرق داره..منو هم با صداقتم میشناسند ولی برام نفرین نمیکنند..شما هم همینطور بمونید ، خیلی زیباست صادق باشه نیت و کلامت..ولی یبار خودتون رو بگذارید جای زهرا با زخمی که خورده، برید حرفای خودتون رو بخونید. میدونید چرا دردناکه..
حس فاحشه بودن دست میده.خیلی بارز گفتم که حقیقت رو بگم. برای همین لطفا قبول کنید اینبار رو..(میدونم از قصد نگفتید ولی این برداشت میشه)
به این دلیل میشه زخم زبون..چون این رابطه دوطرفه بود و کم کاستی هم باشه، فقط تقصیر زهرا نیست. وقتی تو این موارد هم فقط هجومی بنویسیم، گرون تموم میشه..
نمیگم براش آرزو های اشتباه کنید(هرچند  بازم اخرش کردید!) یا باهاش گریه کنید.. تو سختی ها باید اول همدردی کرد و بعد با زبان نرم حقایق رو با جملات درست بیان کرد. همین..
اتفاقا اگه زهرا در شرایط دیگه بود،  خیلی هم استقبال میکرد از نظرات شما چون واقعیت هایی که از دونستن فرار میکنیم.ولی حالش الان اصلا خوب نیست و میاد با ما با نوشتن سهیم بشه. اگه نفرین میکنه بدونید عمق دردش چقدره که نمیتونه تسکین ببخشه.. وگرنه زهرای ما دختر بسیار فهیمی هست و رشته ی روانشناسی میخونه. هیچوقت نمیاد بعنوان یک انسان برای همجنسش آرزوی بد کنه وقتی وظیفه ی اصلیش همدردی و درک دیگران هست.

به اندازه کافی صاحب تایپیک من نفرین کرد وبرام آرزوی دلشکستگی کردن...فقط به جرم اینه که حقیقت بهش گفت ...

میدونید هیچکس نمیاد با آرزوی نفرین دیگران بدبخت بشه..اینا همش اصطلاح هست ،فقط قضیه اصلی اینه که اگر شخص با همین دیدگاه و تفکر به زندگیش ادامه بده ، احتمال تکرار همون تجربه ها بالاست چون خونه ای رو میسازه که از پایه اشتباهه. چیزی که فکر میکنیم اینه حتما طرف مقابل نفرینمون کرده..خیر اشتباه از ماست و تفکر ما..
در هر حال من و زهرا از آشنایی با دوستی مثل شما خوشحالیم (فقط بدموقع شد)و ممنون هستیم که آرزو های بی سر و ته برامون نکردید.🌸🌱🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونید هیچکس نمیاد با آرزوی نفرین دیگران بدبخت بشه..اینا همش اصطلاح هست ،فقط قضیه اصلی اینه که اگر ...

اما گفتم آفتاب مهتاب ندیدن دختر، فقط برای زندگی مشترک کافی نیست وگرنه دلایل بسیاری از طلاق ها این نبود که همسرم نمیتونه خواسته ها و علایق منو ارضا کنه و زندگی ایده آل منو بسازه و مادر خوبی برای بچه هام باشه. اره نمیشه گفته ی خدا رو رد کرد، ولی براتون ازدواج سنتی رو مثال زدم که آدم از ازدواج میترسه..اینو کجای دلمون بگذاریم....(مگه من گفتم کافیه گفتم وقتی یه آقا میخواد ازدواج کنه این قضیه براش مهم میشه ،این چیزی همه داریم می بینیم درکنار ملاکهای دیگه ...من خودم بشخصه حاضر نیستم با مردی که تفریحش دوستی با دختراس ...ازدواج کنم حالا میخواد اون دختر عاشق پیشه باشه یا یه نه مثه خود طرف تفریحش باشه..از آشنایی الکی خوشم نمیاد از بچه بازیایی که طرف اسمشو میزاره عشق خوشم نمیاد...حالا درکنار ملاکهای دیگه) مثال های زیادی داریم برای اینکه یه خانوم در چارچوب احترام و ادب ابراز علاقه کرده و خوشبخت هم هستند....(درچارچوب ادب واحترام برای آشنایی وازدواج نه یه رابطه کشدار الکی که حتی خود طرف میدونه قراره تموم بشه، ولی توش پر از عاشقانه های بی فرجامه،البته مثلا عاشقانه) ما فقط میاییم از حقایق مردا حرف میزنیم، چقدر درست بودن و تصحیح کردنش حرف میزنیم؟! (همونقدر که درباره.ی حقایق خودمون کاری نمی کنیم ) حقیقت تنوع طلبی برای مرد خوشبختی نمیاره که این همه ازش یاد کنیم.)من نگفتم خوشبختی میاره گفتم ذات مردا اینجوریه...همونطور که ذات زن اینطور نیست به یه نفر گرایش پیدا میکنه وتنوع طلبن نیست ...آیا این که تنوع طلب نیست براش خوشبختی میاره؟!این توفطرت زن ومرد نهادینه شده...زن باید ناز باشه ومردنیاز وقتی این توازن بهم بخوره معلومه اتفاقات خوبی نمیفته....

نمیگم براش آرزو های اشتباه کنید(هرچند  بازم اخرش کردید!) یا باهاش گریه کنید.. تو سختی ها باید اول همدردی کرد و بعد با زبان نرم حقایق رو با جملات درست بیان کرد. همین....نه من همچنان آرزو دارم رضاش برگرده...ورابطه پر از علاقه وادب واحترامشون ادامه پیدا کنه...کلا گریه ام نمیکنه وای وای چرا رفت...شما فکر کن کوبنده مینویسم ولی من دارم حقیقتو مینویسم شاید به نظر تو کوبنده باشه...من هیچ وقت به مردا پر وبال نمیدم بلکه دارم میگم مردا نیازن وقتی میری نازشونو میکشی یعنی بهشون اجازه میدی هر جوری دلشون خواست باهات رفتار کنن ...باید بزاری خود شون بیان سمتت ازت درخواست کنن اونوقت دنیام به پات میریزن ...وگرنه آره برات نازم میکنن...اتفاق عجیبی نیست ...مردی که تورو بخواد خودش میاد بهت میگه ...حالا با واسطه یا بی واسطه..اگرم نخواد بری بهشم بگی شاید بپذیره ولی الکیه ول میکنه میره.....کجاش دارم به مردا پر وبال میدم دارم به نفع زنا حرف میزنم...که خودشونو واسه مردی که دوسش نداره توطبق اخلاص نزارن..

من نخواستم زهرا برداشت کنه فاحشه اس...شایددازمن هزار مرتبه پاکتروبی گناه ترباشه....پیش خدا...به هر حال سنش کمترع بهش گفتم نشین توخونه خرابه ای که خدا گفته نرو توش اشک بریز وبگو خدا درستش کن...درست نمیشه...شایید خدا تورو از خونه بخواد بیاره بیرون ولی  اون خونه رو درست نمیکنه برات...درستم بشه خدا درست نکرده...دوباره همونقدر آجراش لقه ومیریزه روسرت...حالا دست خدارو بگیرو بیا بیرون یا همونجا بمون تا دوباره فرجی بشه البته از نظر خودش...اگه این رابطه های الکی با جنس مخالف ادامه پیدا کنه خود همون پسر درمیاد بهت میگه فاحشه...(دیدم که میگم)اگه رابطه با جنس مخالف عادت بشه اتفاقای عادی نمیفته....

نمیگم براش آرزو های اشتباه کنید(هرچند  بازم اخرش کردید!) یا باهاش گریه کنید.. تو سختی ها باید ا ...

چون در حرفاتون به نقاط مشترک زیادی رسیدم، ادامه ی بحث رو لازم نمیدونم و باهاتون موافقم..

ممنون از شما..

عصرتون بخیر🌸🌱

چون در حرفاتون به نقاط مشترک زیادی رسیدم، ادامه ی بحث رو لازم نمیدونم و باهاتون موافقم.. ممنون از ش ...

باش ...ولی به صاحب تاپیک بگو دیگه نیاد برام توضیح عشق وعاشقی وقضاوت دل شکستگی نفرین فضولی وبیکاری بزنه....مجبور شدم دوباره بیام وسط تاپیکش...هرچی بادا باد صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

برام دعا کن 🌹

باشه گلم حتما

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ماشالله داری خوشبخت شی

مرسی عزیز دلم ممنونم ❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

@کاپ_کیک_عصبانی    

خیییلی خوشگلی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خیییلی خوشگلی

مرسی عزیز دلمممم لطف داری 😍😍😍