2777
2789
عنوان

آستین دار کردن لباس مجلسی

8166 بازدید | 15 پست
یه لباس دیروز خریدم برای عروسی دختر خواهر شوهرم که جمعه هست مشکیه گیپوره ولی آستین هاش تا سرشونست یعنی دستامو بلند کنم زیر بغلم دیدست شوهرم میگه یه کاری کن زیربغلت دیده نشه چون فیلمشونو همه می بینن به نظرتون چیکار کنم یه کت کوتاه داشتم روش پوشیدمم زیبایی لباس گم شده پارچه حریر مشکی بگیرم یا گیپور بدم خیاط یه ذره اندازه نیم وجب آستین بدوزه براش ؟
دخترم عاشقتم
بعضی هیاط هایه حرفه ای میتونن تعمیر کنن و یه تیکه اضافه کنن. یا از یه گیپور شبیه خودش بده یه کت استین کوتا که قد کت تا رو سینه باشه بدوزن، بعضی لباسها خودش داره اگه توجه کنی اون شکلی خوب میشه
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شال تور و گیپوری هم میتونی استفاده کنی رو شونه هات بندازی
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد
برف عزیز منم واسه عروسی داداشم لباس گرفتم اصلا آستین نداشت خودم چون خیاطی میکنم یه کت مانند دوختم ولی زیر لباس پوشیدمش تو هم میتونی همین کارو بکنی
حرف تو که باشه حالـــــــــــــــــ💕ــــــــــــــم عوض میشه.
مرسی دوستان اخه عرسی شماله ومن دخترم خیلییییییییییییی شیطونه میگه بیا از اول تا اخر تو هم با من وسط برقصیم نباید آستین حلقه می خریدم ولی دیگه وقت نداشتم بهر ندیدم مریم گلی کت پوشیدی از زیر لباس چجوری فیکسش کردی که تکون نخوره؟
دخترم عاشقتم
اگه تو شماله ، اونجا بازار زیر سارافونی داغه.زیر لباساشون اکثرا زیر سارافونی میپوشنو براشونم عادیه.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.