2777
2789
عنوان

خانومای شمالی ی دقه میاین خواهشااا

187 بازدید | 47 پست

خانوما شمال کار واجب داریم  باید بریم درسته ن میزارن لب دریا رفت و ن خونه ی اجاره ایی هست ؟؟؟؟؟خواهشا اگ اطلاع دارین بگین خیلی داجبه

اره درسته نرید ب شمالیا رحم کنین

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم دروغه 

بگو راسته ک نرن خو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

سلام عزیزم خب گفتن  ب مازنداران مسافری نباید بیاد اما مثل قبلا مگ کسی گوش میده ن عزیزم خبری نیست 

چیزی که باعث غرق شدنت میشه افتادن توی آب نیست!.موندن زیر آب و بالا نیومدنه.مراقب باش تو اشتباهات خودت نمونی
چرا دروغ بگم؟

دروغ؟ 

جاده های چالوسم بستن

اگه دروغم باشه ب حفظ جون آدمای بی گناه شمال می ارزه 

شمالي ام 

انقد ك تهرانيا اومدن شمال ب بهونه اينكه اينجا ويلا دارن وضعيت بوق قرمز شده 

نفس كشيدن سخت شده واقعا 

خواهش ميكنم ب مردم ديگ ام رحم كنيم 

بچه ها تو خونه زنداني ان و اعصاب همه خورد شده 

همه اينجا پلاك تهرانه واقعا كلافه كنندس 🥺

عزيزم وروديايه اصليه دريارو بستن نميذارن بريم خودمون 

ولي چون شمالي هستيم چن تا ورودي كوچيك ك خودمون باديم بازه و شوهرم ميگ ميشه ازونجا رفت لب دريا 

ولي خودم نرفتم هنوز

ويلا سوييت خيلي كم شده 

هتلام ك بستس

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
دروغ؟  جاده های چالوسم بستن اگه دروغم باشه ب حفظ جون آدمای بی گناه شمال می ارزه

من خودمو گول نمیزنم ماست مالی هم نمیکنم

شمال پر از مسافره ترافیک میشه گاهی

چرا شماها اینجوری هستین؟😂😂

اوکی اوکی

آقا شمال بسته هست.کلا دیوار کشیدن همه ورودی ها رو

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من خودمو گول نمیزنم ماست مالی هم نمیکنم شمال پر از مسافره ترافیک میشه گاهی چرا شماها اینجوری هستین ...

اگه مث من خونوادت شمال بودن و خودت این همه وقت محروم بودی از دیدنشون و نمیرفتی بخاطر کرونا، شاید شمام خودتو گول میزدی