2777
2789
عنوان

بی محلی شوهر

253 بازدید | 13 پست

همسرم تا کوچکترین نظر مخالف منو میبینه بی محلی میکنه دیگه حرف نمیزنه خستم تمام هفته منتظرم پنجشنبه جمعه بشه تا دور هم خوش باشیم اما با بی محلیاش خرابش میکنه ی مشاور خوب و قیمت مناسب تهران اگر میشناسین بهم معرفی کنید حوالی تهرانسر

خستم از قهر کردنش بعدم انکار کردنش همش بهم برچسب میزنه تا میگم چرا بی محلی میکنی میگه باز پنجشنبه شد ی بامبول جدید 😔😔😔 

تازه خودشم از دهنش میپره آره تو دیشب در مورد اون فیلمه اونجوری نظر دادی ناراحت شدم خوب هر کس نظری داره دیگه بی محلی و قهرت واسه چیه توروخدا کسی همسرش اینجوریه من واقعا احساس ناامیدی دارم از دیشب ازبی محلیاش ی چشمم اشکه ی چشم خون تقریبا هر هفته همینه آخر هفته ها شروع میکنه بی محلی و بدرفتاری کل هفته خوبه منم کاریش ندارم اما آخر هفته اینطوری میشه

به تمیزی خیلی اهمیت میده کل خونه رو عینه دست گل میکنم که اخم و تخم نکنه ولی بازم ی بهانه گیرش میاد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوب اخر هفته ها بهش محل نزارهیچی نگو متفاوت باش ببین چی میشه

محل نزارم روزای عمرمون همینطوری داره میگذره تکراری هر روز دوست دارم کنار هم فیلم ببینبم تفریح بریم ولی همش بی محلی میکنه نه حرف میزنه نه به آدم نگاه میکنه یکسره هم به بچه ۵سالمون گیر میده تو الان باید الفبا بلد باشی تو چرا اینجوری هستی چرا توپ بازی میکنی واقعا بودنش تو خونه دیگه برا زجر آوره

والا مردا چین که به خاطرشون باید یه چشممون خون باشه یه چشممون اشک. اصلا اهمیت نده یه مدت, خودش درست میشه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
یعنی دلش میخواد تنها باشه؟

آره دقیقا دوست داره یا شبکه بخونه یا درمورد بورس منم خیلی تنهام😭😭برای اینکه راحت باشه کلا بی محلی میکنه سراغش نرم حرف نزنم ده سال تنها زندگی میکرده قبل ازدواج خودش میگه فقط بخاطر مسائل جنسی ازدواج کرده که به راه کج نیوفته

والا مردا چین که به خاطرشون باید یه چشممون خون باشه یه چشممون اشک. اصلا اهمیت نده یه مدت, خودش درست ...

چکار کنم خیلی احساس تنهایی میکنم😭😭😭حس میکنم عمرمو دارم با ی آدمی که دوستم نداره تلف میکنم باورت نمیشه میدونه من ناراحتم اشک میریزم از این وضعیت بدم میاد اصلا به هیچ جاش نیست 

ای بابا اینجوری خیلی سخت میشه نه خودش همراهه نه اجازه میده کسی همراهت باشه

خونه پدر و مادرمم میاد با کسی حرف نمیزنه انگار قهره با همه خونه خواهرمم نمیدونم چکار کنم مشاوره خوب میشناسین حکالی تهرانسر بهم معرفی کنین

چکار کنم خیلی احساس تنهایی میکنم😭😭😭حس میکنم عمرمو دارم با ی آدمی که دوستم نداره تلف میکنم باورت ن ...

همشون اینجورین چون مردا از گریه و اشک بیزارن. 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی